Türkücü emekli imam FETÖ’den tutuklandı

Türkücü emekli imam FETÖ’den tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde seçim dönemlerinde cumhurbaşkanı, belediye meclis üyesi aday adayı olan ve elinde sazla türkü söylemesiyle tanınan emekli imam FETÖ’den tutuklandı.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü yapılanması içerisinde diyanet ve köylerden sorumlu olarak faaliyet yürüttüğü, sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden FETÖ propagandası içerikli paylaşımları tespit edilen emekli imam Selim Y. gözaltına alındı. Zanlı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak ve terör örgütü propagandası yapmak suçlarından Yatağan Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

18-09/13/screenshot_2

18-09/13/screenshot_3-1536860510

Tutuklanan emekli imam Selim Y.'nin geçmiş yıllarda her seçim döneminde belediye meclisi ve cumhurbaşkanı aday adayı olması ile dikkat çekmiş, seçim dönemlerinde barlarda türkü söylemesi ile gündem olmuştu.

MUĞLA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN