UEFA’dan Kamil Çetin’e görev

UEFA’dan Kamil Çetin’e görev

UEFA, FIFA Kokartlı futsal hakemi Kamil Çetin’i Rusya’da yapılacak UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi A Grubu müsabakalarında görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "FIFA Kokartlı Futsal Hakemlerimizden Kamil Çetin, 18-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Rusya’da düzenlenecek UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi A Grubu müsabakalarında görev alacak. A Grubu’nda Sport Club KPRF, Futsal Klub Dobovec, FC Mostar SG, FP Halle-Gooik takımları mücadele edecek" denildi.

İSTANBUL/İHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN