Uludağ’da mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşti

Kış turizminin önemli merkezlerinden birisi olan Uludağ'ın zirvesi dün geceki kar yağışı ile beyaza büründü. Oteller bölgesinin yer yer beyaz örtüyle kaplandığı yağış sonrası, zirveye doğal gaz çekmek için çalışan işçiler kar topu oynadı.

Hava sıcaklığının eksi 3 dereceye düştüğü Uludağ’da, yaşanan kar yağışıyla birlikte zirve beyaz örtüye büründü. Zirvenin beyaz görüntüsü Bursa şehir merkezinden bazı noktalardan da görülebildi.

Uludağ'da Oteller Bölgesi'ne doğalgaz hizmeti için de altyapı çalışmalarının devam ettiği ve 15 Aralık'ta açılması planlanan sezona kadar gaz akışının verileceği öğrenildi.

Öte yandan hava sıcaklığı Bursa'da en düşük 8 en yüksek 15 derece olarak ölçülürken, soğuk hava dalgasının bir hafta etkili olacağı ifade edildi.

Bir haftadır Uludağ'da çalıştıklarını ifade eden işçiler, 'Sabah güne karla uyandık. Çok güzel manzara mevsinin ilk karı yağdı, bizde kar topu oynayarak keyfinin çıkartıyoruz' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN