Ümit Özdağ'ın istifası sonrası Akşener'den ilk açıklama

Ümit Özdağ'ın istifası sonrası Akşener'den ilk açıklama

Son dakika haberi... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'la ilgili yaptığı ilk açıklamasında "Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın partisinden istifasıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Akşener ortalığı karıştıran istifa sonrası ilk açıklamasında İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ için "Hayatta başarılar diliyorum. Bu an itibariyle yollar ayrılmış olduğu için, prensibimdir benim ayrı bir yol tutan hiçbir siyasiyi peşinen suçlamak hakaret etmek gibi bir tavrım bugüne kadar hiç olmamıştır. Şimdi milletimiz her şeyi tartacak. Hakem, millettir. Hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, TBMM’de basın açıklamasında bulunmuştu. 

İYİ Parti'den ihraç kararı, ihraca sevk işleminin usul ve şekle aykırı olduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından iptal edilen Özdağ açıklamasında, "İYİ Parti kuruluş amacından uzaklaşmıştır" dedi.

Özdağ, partisinden istifa kararını ise "Siyasi omurgasızlarla, HDP'yle masaya oturanlarla, HDP'nin kapatılmasına karşı çıkanlarla, Türk gençlerini aldatanlarla aynı partide bulunmam mümkün değildir. Kurucusu olduğum İYİ Parti'den istifa ediyorum" sözleriyle duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN