Üniversite ek yerleştirme ücreti ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak?

Üniversite ek yerleştirme ücreti ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak?

Üniversite ek yerleştirme başvuruları dün başladı. YÖK, üniversite ek yerleştirme başvuruları kapsamında alınan ücretin miktarı da belirledi. Üniversite ek yerleştirme ücreti ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak? 2015-2016 yılı üniversite ek yerleştirme başvuruları hakkında bütün detaylar haberimizde....

YÖK, ÖSYS kapsamında üniversitelerin boş kontenjanları için ek yerleştirme başvuruları bugün başladı. YÖK, üniversite ek yerleştirme başvuruları kapsamında alınan ücretin miktarı da belli oldu. Peki, üniversite ek yerleştirme ücreti ne kadar ve hangi bankalara yatırılacak? 2015-2016 yılı üniversite ek yerleştirme başvuruları hakkında bütün detaylar haberimizde...

Üniversite ek yerleştirme ücreti ne kadar?

-Ek yerleştirme için tercih ücreti 15 lira olacak. Ek yerleştirme için tercih ücretinin, tercih işlemi yapıldıktan sonra 17-24 Ağustos'ta yatırılmış olması gerekiyor.

-Bankadan ödeme işlemleri resmi iş günlerinde ve mesai saatlerinde yapılabilecek. Ek yerleştirme tercih ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak adaylar için 24 Ağustos mesai saati bitiminde; ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "Ödemeler" alanından kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapacak adaylar için 24 Ağustos saat 23.59'da sona erecek.

-Süre tamamlandıktan sonra ek yerleştirme ücreti yatırılamayacak.

-Ek yerleştirme ücretini yatırmayan adayların tercihleri geçersiz sayılacak, yerleştirme işlemine alınmayacak. 

Ek yerleştirme ücretleri hangi bankalara yatırılacak?

-Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı

-Halkbank ATM ve İnternet bankacılığı

-Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

-Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

-Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı

-Tüm PTT iş yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN