Üniversite ek tercihlerinde nelere dikkat edilmeli? 2015 üniversite ek yerleştirme kılavuzu

Üniversite ek tercihlerinde nelere dikkat edilmeli? 2015 üniversite ek yerleştirme kılavuzu

2015 yılı üniversite ek yerleştirme başvuruları bugün başlıyor. Peki, üniversite ek yerleştirme başvuruları nasıl yapılacak? 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. 2015 yılı üniversite ek yerleştirme tercihleri yaparken nelere dikkat edilmeli?

2015 yılı üniversite ek yerleştirme başvuruları bugün başlıyor. Peki, üniversite ek yerleştirme başvuruları nasıl yapılacak? 

2015 ÖSYS ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı

Ek yerleştirme işlemleri, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda belirtilen esaslara göre yapılacak. 

Adaylar, 2015-ÖSYS ek yerleştirme kılavuzuna ÖSYM'nin internet sitesinden erişebilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Ek yerleştirme için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. Kılavuz basılı olarak dağıtılmayacağından adayların ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekecek.

ÖSYM 2015 LYS EK YERLEŞTİRME KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN