Ünlü manken Kate Grigorieva İstanbul seyahatini uzattı

Ünlü manken Kate Grigorieva İstanbul seyahatini uzattı

Ünlü manken Kate Grigorieva, İstanbul seyahatini beş gün uzatma kararı aldı.

Daha önce de geldiği İstanbul’u gezme imkanı bulamadığını belirterek isteğini organizasyon yetkilileriyle paylaşan Kate Grigorieva, dönüş tarihini erteledi. En yakın kız arkadaşı ile Moskova’dan İstanbul’a 5 Şubat’ta gelecek olan Kate Grigorieva, 6 Şubat’taki etkinlik sonrası Moskova dönüş biletini 11 Şubat olarak değiştirdi.

Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği ve Çorap Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Linexpo İstanbul Fuarı’nın açılış etkinliklerinin ardından kendisine program yapan Kate Grigorieva, İstanbul’un turistik merkezlerinin yanı sıra alışveriş için de kendine zaman ayıracağını söyledi.

Victoria’s Secret’in top modelleri arasında yerini aldıktan sonra kariyerinde hızla ilerlemeye devam eden Rus model Kate Grigorieva, methini çok duyduğu Türk yemeklerini de tadacağı için heyecanlı olduğunu belirtti.

İSTANBUL/İHA

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN