Uşak Valisi'nden tweet tepkisi: Emniyet'e talimat verdim

Uşak Valisi'nden tweet tepkisi: Emniyet'e talimat verdim

Risk haritasına göre, batıdaki tek düşük riskli il olma özelliği taşıyan Uşak'ın Valisi Funda Kocabıyık adıyla atılan tweet tepkilere yol açtı. Kocabıyık, hesabın kendisine ait olmadığını belirterek "Bununla ilgili gerekenin yapılması için Emniyet'e talimat verdim" dedi.

Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı risk haritasına göre, Uşak batı bölgesindeki en düşük riskli tek il oldu.

Uşak, bu özelliği ile sosyal medyanın gündemine otururken Uşak Valisi Funda Kocabıyık adıyla atılan bir tweet tepkilere yol açtı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Uşak ile ilgili esprili paylaşımına küfür ile cevap veren sosyal medya hesabının sahte olduğu açıklandı.

"SAHTE HESAP"

Söz konusu Twitter adresi ve paylaşımı Kocabıyık'a soran Gazeteci Candaş Tolga Işık, şu ifadeleri kullandı:

"Az önce Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a yazılan tiviti sordum, 'Söz konusu twitter adresi de atılan tivit de bana ait değil. Sahte hesap! Bununla ilgili gerekenin yapılması için Emniyet'e talimat verdim' dedi."

"ADIYAMAN'I KAYBETTİK, UŞAK'I ALDIK"

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı illerin Kovid-19 değerlendirme kriterleri ile ilgili esprili bir paylaşımda bulunmuş "Adıyaman'ı kaybettik ama Uşak'ı aldık" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN