Veli Ağbaba: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşaatında 2 işçide korona olmasına rağmen inşaat sürüyor

Veli Ağbaba: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşaatında 2 işçide korona olmasına rağmen inşaat sürüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Bitlis'in Ahlat yapılan Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatında çalışan 2 işçide koronavirüs (corona virüs) tespit edildiğini, ancak inşaata halen devam edildiğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşaatında çalışan 2 işçinin Koronavirüs'e yakalandığını söyledi.

T24'ün haberine göre Ağbaba, Bitlis Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşaatının yeni tip Koronavirüs salgınına rağmen devam edildiğini belirterek, "4 bin odalı kaçak saray var yetmedi, Ahlat'ta bir saray yapılıyor. Bu sarayda bizim tespitlerimize göre 2 işçimizin Koronavirüs testi pozitif çıkmış" dedi.

"Üsküdar'da konut yetmedi. Huber Köşkü yetmedi, Marmaris'teki yazlık saray yetmedi, uçak yetmedi Ahlat'ta da bir saray yapılıyor" diyen Ağbaba, "Salgına rağmen sarayın yapımına devam ediliyor. Ahlat'ta işçilerin can güvenliği riske atılarak devam ediyor. Bu acele nedir?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN