Volkan’da yine sismik hareket tespit edildi!

Volkan’da yine sismik hareket tespit edildi!

"Olayların adamı" Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin THY Avrupa Ligi’nde Galatasaray Odeabank’ı 85-80 yendiği maçın ardından parkeye inerek rakip aleyhine küfürlü tezahüratta bulundu, bir kez daha Sarı-Kırmızılıları çıldırttı.

Yeşil sahaların en agresif simalarından biri olan ve birçok kez olayları ile gündeme gelen Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, bir kez daha ‘tasvip edilmeyen’ tavrı ile tepki topladı... Fenerbahçe erkek basketbol takımının THY Avrupa Ligi’nde Galatasaray Odeabank’ı 85-80 mağlup ettiği maçı tribünden izleyen başarılı file bekçisi, kritik mücadelenin zafer sarhoşu oldu, küfürlü tezahürata eşlik etti, Sarı-Kırmızılı camiayı çıldırttı. Karşılaşma sonrası bulunduğu noktadan yüksek sesle “İşte böyle, her sene böyle, Cimbom’a böyle ...” şeklindeki tezahüratı haykıran Volkan, daha sonra basketbol takımının Melih Mahmutoğlu tarafından parkeye davet edildi. Burada basketbolcularla sarılan tecrübeli kaleci, aynı tezahüratı tribünlere de yaptırdı. Uzun süre Milli Takım’ın kalesini de koruyan Fenerbahçe kaptanının yaptıkları Galatasaray camiasını kızdırdı. Özellikle Galatasaray derbilerinde birçok kavgaya karışan Volkan’ın yanı sıra Sarı-Lacivertli takımın bir diğer yıldızı Josef de Souza da Periscop hesabından Galatasaray’a yönelik Türkçe mesaj paylaştı. Bu iki olay sonrası Sarı-Kırmızılı yönetim de harekete geçti. Hem Volkan’ın hem de Josef de Souza’nın görüntüleri toplandı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) şikayette bulunuldu. 2014 yılında Felipe Melo’nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik küfürlü ‘tweet’i paylaşması nedeniyle 2 maç ceza aldığı hatırlatıldı, Fenerbahçeli oyuncuların da aynı şekilde cezalandırılması gerektiği savunuldu. 

Milli Takımımızın 16 Kasım 2014’te Kazakistan ile oynayacağı maç için sahada ısındığı sırada taraftarlarla tartışıp Türk Telekom Arena’yı terk eden ve o tarihten sonra Ay-Yıldızlı formayı giyemese de bir türlü durulmayan Volkan’ın Demirel'in dosyası oldukça kabarık...

17-01/28/screen-shot-2017-01-28-at-022924.png

SPOR PSİKOLOĞU TURGAY BİÇER: SPOR BİR OYUNDUR VE TÜM PAYDAŞLARI BU OYUNUN PARÇASIDIR

Özellikle geniş bir taraftar kitlesi olan kulüp oyuncuları ve antrenörleri toplum nezdinde büyük bir saygı ve itibar görüyor. Topluma da bir anlamda önderlik ediyorlar. Bu insanların hiçbiri herhangi biri değil. Bu kişilerin dolayısıyla yaptıkları ve yapacakları spor ahlakı noktasında toplumu ve rakibi rencide edecek her türlü eylem ve söylemlerden herkesten daha fazla uzak durmaları gerekir. Zira toplum özellikle spor bu alana çok açık olduğundan dolayı yanlış anlamalar ve sporda istenmeyen sorunlara yol açacağından büyük olayların çıkmasına neden olabilir. Göz önündeki bu insanların herkesten daha fazla sağduyulu olması ve topluma olumlu mesajlar vermesi gerekiyor. Sporun ne olursa olsun bir oyun olduğu, içinde dostluğu, kardeşliği barındırdığını ve aslında spor oyununun hepsinin bir paydaşı olduğunu bilmeleri gerekir. Özellikle bizim ülkemizde bu olaylar çok daha önemlidir. Zira takımlarına ileri derecede bağımlı olan insanlar var ve takımlarına karşı çok fazla duyarlılık gösterebiliyorlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN