Yasak Elma Şahika ayrılıyor mu? Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı iddiası

Yasak Elma Şahika ayrılıyor mu? Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı iddiası

FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili bir ayrılık iddiası gündeme geldi. ‘Şahika’ karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma’dan ayrılacağı konuşuluyor.

Talat Bulut, Buse Buçe Kahraman, Barış Kılıç, Gökhan Alsan, Doğaç Yıldız, Yasak Elma’dan ayrılmıştı. Yaşanan peş peşe bu ayrılıkların ardından bir ayrılık iddiası da Nesrin Cavadzade için geldi. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma’dan ayrılacağına yönelik iddialar ortaya atıldı.

YASAK ELMA ŞAHİKA (NESRİN CAVADZADE) AYRILIYOR MU?

FOX'un beğenilen dizisi Yasak Elma'nın başrolü Talat Bulut, kadroya daha sonraki bölümlerde dâhil olan Barış Kılıç, Buse Buçe Kahraman, Gökhan Alkan'ın arkasından Ender ile Kaya'nın oğlu Yiğit’i canlandıran Doğaç Yıldız da diziden ayrılık kararı almıştı.

Yaşanan bu ayrılıkların arkasından dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ile ilgili aynı iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin 90. bölümde diziden ayrılacağına yönelik iddialar sosyal medyada konuşuluyor. Fakat konuyla ilgili herhangi resmî bir açıklama yapılmadı.

yasak-elma-sahika-ayriliyor-mu-nesrin-cavadzadenin-diziden-ayrilacagi-iddiasi.jpg

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

30 Temmuz 1982’de Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de doğan Nesrin Cavadzade, annesiyle beraber 11 yaşında İstanbul’a göç etti. Hiç Türkçe bilmediğinden dolayı Bakü’de tamamladığı ilkokul 4. sınıfı Cent Koleji’nde yeniden okumak durumunda kaldı. Türkçe’yi çok kısa bir zaman içerisinde öğrenen Nesrin Cavadzade, ortaokulu Şişli’deki Özel Bilgi Lisesi’nde tamamladı. 

Burada okurken okulun Tiyatro Kolu’na katılan Nesrin Cavadzade, Tiyatro Kolu’nun o yıl sahneleyeceği ‘Türkmen Düğünü’ adındaki oyununda oynadı. Oyun Şişli’deki Tiyatro Kare’de gösterildi. Liseye Şişli Terakki Lisesi’nde devam eden Nesrin Cavadzade, burada da Tiyatro Kolu’na girdi. 

Arkasından Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde okuyarak mezun olan Nesrin Cavadzade, 5 yılda bitirdiği fakültede okurken beş kısa film çekti, filmleri aralarında Berlin Film Festivali’nin de yer aldığı çeşitli yurtdışı ve yurtiçi festivallerde gösterildi, ödüller aldı.
Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 sene oyunculuk eğitimi alan Nesrin Cavadzade, Türkçe’nin hâricinde, İngilizce, Rusça ve Fransızca biliyor.

Üniversitenin ardından ‘Yersiz Yurtsuz’ adındaki televizyon dizisinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, dizinin yönetmeni Cemal Şan dizinin hemen arkasından Nesrin’e ‘Dilber’in Sekiz Günü’ adındaki filminde oynamasını istedi. Bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerine layık görülen Nesrin Cavadzade, hemen arkasından yine bir Cemal Şan filmi olan ‘Acı’ ile de tekrardan Erzurum Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi olmayı başardı. 

Bu filmin arkasından, ara verdiği televizyon kariyerine, ATV ekranlarında yayınlanan ‘Samanyolu’ adındaki diziyle devam eden Nesrin Cavadzade, 2011’den itibaren yine ATV ekranlarında yayınlanan ‘Al Yazmalım’ dizinde izleyiciyle buluştu. Aynı sene Hasan Tolga Pulat tarafından yönetilen ‘Güzel Günler Göreceğiz’ ve Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Yangın Var’ filmlerinde başrol oynayan Nesrin Cavadzade, ‘Güzel Günler Göreceğiz’ filmiyle Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’, Ankara Film Festivali’nde ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerini kazandı. 

‘Yangın Var’ filmiyle yine Ankara Film Festivali’nde ve Sadri Alışık Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödüllerine layık görülen Nesrin Cavadzade, 2011’de Cengiz Aytmatov’un ünlü eseri ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’dan senarist Mahinur Ergun tarafından uyarlanan ‘Al Yazmalım’ adındaki dizide Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir, Saygın Soysal, Barış Falay, Gözde Kansu, Ahmet Saraçoğlu, Macit Koper, Zeynep Arolat’la beraber oynadı.

ÖDÜLLERİ

2011 – 48.Antalya Film Şenliği – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Güzel Günler Göreceğiz)
2014 – 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi kadın oyuncu ödülünü”nü “Kuzu” filmindeki rolü ile aldı.
2012 – 23.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Yangın Var)
2012 – 17.Sadri Alışık Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yangın Var)
2008 – 3.Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)
2009 – 20.Ankara Film Festivali – En İyi Kadın Oyuncu (Dilber’in Sekiz Günü)

FİLM VE DİZİLERİ

2015 – Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (TV Dizisi)
2016 – Kış Güneşi (Efruz) (TV Dizisi)
2014 – Kuzu (Medine ) (Sinema Filmi)
2015 – Son Mektup (Sinema Filmi)
2014 – Küçük Ağa
2014 – Annemin Şarkısı (Zeynep)(Sinema Filmi)
2012 – Ağır Roman Yeni Dünya
2013 – Görüş Günü Kadınları
2011 – Yangın Var
2012 – Derin Nefes Al (Kısa Film)
2011 – Al Yazmalım
2011 – Güzel Günler Göreceğiz
2010 – Acı
2010 – Samanyolu
2008 – Dilber’in Sekiz Günü
2009 – Gitmek: Benim Marlon ve Brandom
2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı
2007 – Yersiz Yurtsuz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN