Ali Sayan kimdir, kaç yaşında? Bağcılar’da annesinin başını kesen kişi kimdir, nereli?

Ali Sayan kimdir, kaç yaşında? Bağcılar’da annesinin başını kesen kişi kimdir, nereli?

Bağcılar'da kan donduran cinayetin katil zanlısı hakkında araştırmalar devam ediyor. Annesinin kafasını kesip balkondan aşağı atan katil zanlısı Ali Sayan’ın kim olduğu merak ediliyor. İşte katil hakkında merak edilen tüm detaylar…

Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi’nde akşam saatlerinde gerçekleşen kan donduran cinayetin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen cinayet konuşulmaya devam ediyor. Madde bağımlısı olduğu söylenen Ali Sayan isimli şahıs annesinin başını keserek balkondan aşağıya attı. Katil zanlısı Ali Sayan'ın kim olduğu araştırılıyor. İşte katil hakkında merak edilen tüm detaylar…

KAN DONDURAN CİNAYETİN DETAYLARI BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR

Pazar günü herkesi şaşırtan cinayet Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. İstanbul'un karanlık semtlerinden biri olan Bağcılar'da akıl almaz bir olay yaşandı. Fevziçakmak Mahallesi'nde gerçekleşen olay duyanları şaşırttı.

Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Ali Sayan isimli şahsın bilinmeyen bir nedenle anne H.S’nin başını kesip camdan attı.Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerini karşısında gören katil zanlısı bu kez de evi yakmaya çalıştı. Kapıyı kırarak eve giren özel harekat polisleri katil zanlısını gözaltına aldı.

Olayı görenler dehşete düşerken, katil zanlısına da tepkiler yağdı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tüm Türkiye ayağa kalktı.

İstanbul Bağcılardaki olaya yasak geldi

VİDEO YAYIN YASAĞI GELDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılan başvurular sonrasında korkunç videolar yayınlanmasına yasak getirildi. Videoyu çeken 3 şüpheli de gözaltına alındı.

ALİ SAYAN NERELİ, KİMDİR?

Olayın katil zanlısı Ali Sayan hakkında merak edilenler araştırılıyor. 1996 doğumlu olan Ali Sayan, İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Aslen Iğdırlı olan katil zanlısı, Tuzluca nüfusuna kayıtlıdır.

Şahsın, uyuşturucu bulundurmak ve uyarıcı madde kullanmak suçu ile arandığı tespit edilirken birçok kez ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Ali Sayan'ın 1 ay önce taburcu edildiği ifade edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Ali Sayan'ın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu söylendi. Şahsın olay yerinde ve suç aletleri ile yakalandığı belirtilirken şahsın adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN