Aydem elektrik faturası borç sorgulama nasıl yapılır? Aydem Fatura borcu sorgulama işlemleri

Aydem elektrik faturası borç sorgulama nasıl yapılır? Aydem Fatura borcu sorgulama işlemleri

Elektrik borçlarını sorgulamak isteyen vatandaşlar bu işlemi kolayca nasıl yapacaklarını araştırıyor. AYDEM Edaş internet sitesi üzerinden güncel elektrik faturası borç sorgulamak mümkün. Bu işlemi yapmak için ilk olarak sisteme üye olmanız gerekmektedir. İşte detaylar...

AYDEM, Bereket Enerji Şirketi grubudur. Bunun yanı sıra bu sektörde ilk defa özel elektrik dağıtım ve perakende satış yapan şirkettir. Aydın, Denizli, Muğla şehirlerinde neredeyse 1.65 milyon müşterisine hizmet vermektedir. Bu hizmet kapsamında sürekli, kaliteli, kesintisiz ve en avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunma, müşteri memnuniyetini arttırma, verimliliği yükseltme ve bölge ihtiyacı olan yatırımları yapmayı hedeflemektedir. Bu şirket 5 senedir faaliyet göstermektedir.

AYDEM üzerinden elektrik fatura borcu nasıl sorgulanır?

İnsan hayatının dönüm noktalarından biri olan teknolojinin gelişimi her geçen gün hayatımıza nüfuz etmektedir. Artık günlük yaşantımızda internet olmadan, var olan teknolojik kaynakları kullanmadan günü tamamlamıyoruz. Birçok işimizi yerimizden kalkmaya gerek kalmadan ceğ telefonları aracılığı ile tek tıkla halledebiliyoruz. Bunlardan en önemlisi de fatura ödeme ya da sorgulama işlemleri oluyor. AYDEM de kişilerin faturalarını sorgulamaları ve ödeme yapmalarını kolaylaştırmak için internet üzerinden hizmet sağlıyor. Buradan ödeme ya da sorgulama işlemi yapmak için ilk olarak resmi internet sitesinden üye olmanız gerekiyor. Daha sonra fatura bilgilerinizi girerek sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Lakin bu işlem yalnızca Denizli, Muğla, Aydın için geçerli.

AYDEM'in resmi internet sitesi olan ” http://www.aydem.com/ ” üzerinden sayfaya giriş yaparak karşınıza çıkan "Hızlı Borç Sorgulama" seçeneği ile hesap numaranızı girerek sorgulama yapabilirsiniz. Sizlere son aşamada doğrulama kodu gönderecekler ki güvenliği sağlayabilmek için. Son olarak açılan pencerede güncel borçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN