Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü? Dilek Ertek kaç yaşında, bulundu mu? Dilek Ertek sevgilisi kimdir?

Dilek Ertek kimdir, nasıl öldü? Dilek Ertek kaç yaşında, bulundu mu? Dilek Ertek sevgilisi kimdir?

70 yaşında olan Dilek Ertek, 25 Ekim günü tatilde olduğu Tahiti'de Norwegian Spirit isimli gemiden Pasifik'e düştü. Dilek Ertek için yapılan aramalar şu ana kadar olumlu sonuçlanmadı. Sevgilisi ve kendisi merak edilen Dilek Ertek araştırılmaya başlandı. Peki Dilek Ertek'in sevgilisi kim? Dilek Ertek kimdir? Dilek Ertek ölüm nedeni nedir? Dilek Ertek kaç yaşındadır, bulundu mu? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

1995 yılının sonlarında doğru İstanbul'da ilk Tiffany mağazasının açılışını yaptı. Tiffany & Co.'nun distribütörlüğünü yapmıştır. Dilek Ertek'in sevgilisi kim? Dilek Ertek kimdir? Dilek Ertek ölüm nedeni nedir? Dilek Ertek kaç yaşındadır, bulundu mu? İşte detaylar…

DİLEK ERTEK’İN SEVGİLİSİ BORA BORA KİMDİR?

Bora Bora 71 yaşında. Dilek Ertek'le sevgili olduğu bilinmektedir. İsviçreli olarak bilinmekte. Bora Bora'nın Los Angeles'ta da bir işi olduğu belirtilmektedir.

DİLEK ERTEK OLAYI NEDİR?

Medyada yer alan haberlere göre, 71 yaşında olan Dilek Ertek, doğum gününü Güney Pasifik ülkesinde kutlamak için uzun süredir 74 yaşındaki İsviçreli erkek arkadaşıyla 24 Ekim 2022'de Norwegian Spirit adlı yolcu gemisine bindi. Geminin hareketinden sonraki gün; Sabah öğle ve akşam yemeklerinde ortalıkta görünmeyen Dilek Ertek, gece 03:00'te kayıplara karıştı ve sevgilisi, durumu 22:00'de gemi yönetimine haber etti.

Dilek'in ardından Ertek'in sevgilisi Bora Bora gemisinin yönetimiyle konuştu; Güvertenin başındaki ve sonundaki kameralar incelendi ve o sırada açıklanamayan bir elektrik kesintisinin güverteyi denize düşürdüğü keşfedildi. Gemi yönetimi, Dilek Ertek'in erkek arkadaşını ayrı bir odada müşahede altına aldı. Gemi 3 gün sonra Tahiti'ye yanaştı. Polis tarafından sorgusunun ardından İsviçreli, yetersiz delile dayanılarak serbest bırakılarak ülkesine iade edildi.

İki gün sonra başka bir gemi yolcusu Dilek Ertek'in kamarasına alındı. Genellikle bu gibi durumlarda mürettebat sorgulanmalı, oda iyice araştırılmalı ve bitişik odalardaki müşteriler sorgulanmalıdır. Ancak bu konuda hiçbir şey yapılmadı ve kamera kaydı istenmedi.

Tahiti, "Olay bizim sınırlarımız içinde olmadı" dedi, ancak Dilek Ertek'in avukatları, Tahiti'nin en yakın ülkeden sorumlu olduğunda ısrar ediyor. Davaya karışan avukatlar, gemiye karşı ayrı bir dava açmaya hazırlanıyor.

71 yaşındaki bir işadamı doğum gününü Bora Bora'da kutlamayı ve oradan Los Angeles'a taşınmayı planlıyordu. Bilinen bir kuyumcu olan Dilek Ertek, odasında takı bulamamıştı. Geminin yönetimi malları sağladı, ancak çantasında sadece kıyafetler ve kişisel eşyalar vardı. Dilek'in takılarının olmamasıysa olaya damga vurdu.

DİLEK ERTEK KİMDİR?

Dilek Ertek İstanbul'da doğdu. Avusturya'da lisede okurken bale öğretmeni olarak çalıştı. Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu ve New York'ta GIA'da pırlanta eğitimleri almıştır. 1982 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra "ipek üzerine resim, desen" yaparak para kazanmaya başladı ve kendi işinin sahibi oldu.

1995 yılı sonunda İstanbul'da ilk Tiffany mağazasını açtı. Tiffany & Co.'nun distribütörlüğünü yaptı. Dilek Ertek'in bir antika dükkanı vardı. 1982 yılında işadamı Hüseyin Yalçınkaya evlendi. Çift 2004 yılında boşandı. Dilek Ertek'in Gökçe Atuk adında bir erkek evladı vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN