Evdeki hamam böcekleri nasıl temizlenir? Evdeki hamam böceklerinden kurtulmak için etkili ve pratik yöntemler

Evdeki hamam böcekleri nasıl temizlenir? Evdeki hamam böceklerinden kurtulmak için etkili ve pratik yöntemler

Özellikle evlerde rastlanan böcekler insanları korkuturken hamam böceklerinden kurtulmak için çeşitli çözümler araştırılmaktadır. Evdeki hamam böceklerinden nasıl etkisiz hale getirilir? İşte böceklerden kurtulma yöntemleri haberimizde

En sevilmeyen misafirlerden olan hamam böcekleri birçok kişinin korkulu belasıdır. Bu nedenle internet üzerinden sıklıkla evdeki hamam böceklerinden kurtulmak için etkili ve pratik yöntemler araştırmaktadır. İşte birçok kişinin derdine deva olacak yöntemler haberimize 

EVDEN HAMAM BÖCEĞİNDEN KURTULMA YÖNTEMLERİ

-SİRKE

Hamam böceklerinin evde olmasını istemeyenler ve bunun yanı sıra farklı örümceklerinde evden uzak durulması için tercih edilen yöntem sirkedir. Beyaz sirenin su ile karıştırılmasıyla beraber böceklerin girebileceği bölümlere sıkmak yeteri olacaktır.

-TARÇIN

Özellikle evin mut bölümüne yer an böceklerle karşılaşmak en koruyucu durumlardandır. Susan Patterson, Natural Living Ideas’ta “Evin etrafına tarçın serpiştirmek hamam böcekleri uzak tutmanın harika bir yoludur” ifadesine bulunu.

-ÇAMAŞIR YUMUŞATICISI

Hamam böceklerine karşı koruyuculuğu olan çamaşır yumuşatıcının su ile karıştırılmasında durumunda sprey şişesine karışımın konulması üzerine tehlikeli bölgelere sıkılması etkili olacaktır.

hamam böceği kurtulma yöntemleri

-SOĞAN

Ucuz yöntemlerde on soğanın doğranmasıyla beraber tehlikeli bölgelere konulması gerekir. Yarım kap beyaz un ve biraz su veya bira ile, bir tutam şeker, 3 ila 4 yemek kaşığı borik asit tozunu karıştırın ve emin olduğunu bölgelere sürün.

-LİMON KABUĞU

Hamam böceklerinin en sevmediği kokular arasında limon kabuğu da bulunmaktadır. Evinize belirli bölgelere limon buğu koyduğunuza böceklerin gelmediğini gözlemeyebilirsiniz.

-KARBONAT VE ŞEKER

Bir kabın içerisine karbonat ve şeker konulup karıştırılmasıyla berber eve serpiştirilmesi önerilmektedir. Hamam böceklerinin evlere gelmediği gerçeği vardır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN