İş bulamıyorum diyene İŞKUR'dan müjde! Tam 8.500 TL maaşla eleman arıyor! Yaş şartı yok, KPSS şartı yok... Acele edin

İş bulamıyorum diyene İŞKUR'dan müjde! Tam 8.500 TL maaşla eleman arıyor! Yaş şartı yok, KPSS şartı yok... Acele edin

İŞKUR'dan müjdeli haber geldi! İŞKUR iş arayan vatandaşlar için eleman alımı yapıyor. Yeni bir ilanla İŞKUR 8 bin 500 TL maaş ile personel alacağını duyurdu. İşte detaylar...

İŞKUR üzerinden iş sahibi olma hayali kuran binlerce işsiz bu haberin detaylarını araştırmaya başladı. İŞKUR iş arayanlar için büyük bir fırsatla geldi. Üstelik KPSS şartı yok. İŞKUR yeni yayınlamış olduğu iş ilanları ile 100 binden fazla eleman alacak. İŞKUR iş ilanlarının başvuru şartları haberimizde!

İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak

8500 TL MAAŞ VERİLECEK

İŞKUR üzerinden alım yapılacak olan boş pozisyonlar işin durumuna göre maaşın değiştiği görüldü. 8500'e kadar maaş veren iş verenlerin olduğu belirlendi. Sizde yukarıda belirtilen şartları sağlıyorsanız başvurabilirsiniz. Başvuru için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx web adresini ziyaret ediniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN