Müge Anlı'da stüdyo buz kesti! Acılı annenin feryadı yürekleri sızlattı! Canlı yayında tehdit etti: 'Seni öldüreceğim!'

Müge Anlı'da stüdyo buz kesti! Acılı annenin feryadı yürekleri sızlattı! Canlı yayında tehdit etti: 'Seni öldüreceğim!'

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şaşırttı. 15 yaşındaki kızı Yasemin Salman'da haber alamayan Sevim Hanım soluğu Müge Anlı'da aldı. Sevim Hanımın feryadı yürekleri dağladı. İşte o olayın detayları…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar gündemdeki yerini koruyor. 15 yaşındaki Yasemin Salman’dan 1 aydır haber alamayan Sevim Hanım kızını Nurettin adındaki şahsın kaçırdığını iddia etti. Programa canlı yayın ile bağlanan Nurettin Arslan Müge anlının sorularıyla köşeye sıkıştı. Müge Anlı "Nurettin Bey, siz 48 kızımız 15 yaşında. Sizin bu kızla ne alakanız var arkadaşım?" sorusunu yöneltirken sorun sonrasında ortalık bir anda karıştı.İşte o olayın detayları…

ACILI ANNE FERYAT ETTİ

Müge Anlı'nın sorusuna karşı Yasemin Salman'la hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Nurettin Arslan, daha önce birlikte çalıştıkları için birbirlerini tanıdığını ifade etti. Müge Anlı’nın, Yasemin'in serviste ne işi olduğunu sorması üzerine, Sevim Hanım Nurettin Arslan'a buraya gelsene diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı'nın sorusuna yanıt veren Nurettin Arslan, "Karakolluk olduk ailesiyle. Gittim ifade verdim. Kendileri de oradaydı, kız da. Kız, yurttan mı kaçmış ne? Ondan sonrası bende yok."dedi.

Müge Anlı olayı bir olayı daha çözdü

MÜGE ANLI'YI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Nurettin Arslan'ın yanıkları karşısında sinirlenen Müge Anlı çileden çıktı. Müge Anlı,"Görüştün görüştün şimdi haber alamıyor musun kızdan?" demesi üzerine iyice köşeye sıkıştı.

Müge Anlı'nın kızı sevgili miydin değil miydin sorusuna karşılık "Onun bir alacağı vardı ben o yüzden oradaydım.” yanıtını veren Nurettin Arslan, kızların üzerine araba sürmediğini, hatta gelip parasını alması gerektiğini söylediğini ifade etti.

Savcılığa ifade verip vermediğini soran Müge Anlı, Arslan’ın anneyi şikayet etmek için mi yoksa konuyla ilgili mi ifade verdiğini sordu. Ardından ekrana bir fotoğraf verileceğini söyleyen Müge Anlı, fotoğraftan sonra savcılığın harekete geçeceğini de vurguladı.

Ekrana gelen fotoğrafta Nurettin Arslan'ın 15 yaşındaki Yasemin Salman'a arkadan sarıldığı görüldü. Fotoğrafın yayınlanması ile birlikte Nurettin Arslan'a tepkiler gelmeye başladı.

15 yaşındaki Yasemin Salman'a arkadan sarılan Nurettin Arslan tepki çekti.

Nurettin Arslan Olayı Nedir

“ SENİ ÖLDÜRECEĞİM”

Acılı anne Sevim Hanım gördüğü fotoğraf karşısında şaşırırken Nurettin Arslan'a “Seni öldüreceğim” tehdidinde bulundu. Müge Anlı, başkasının çocuğunu nasıl kucağına alıp sarıldığını sorarken, bir babanın ya da bir amcanın bile kızını böyle kucaklamadığını dile getirdi. Ekrana gelen fotoğrafın ardından kendisini savunmaya geçen Nurettin Arslan, kötü niyetle çekilmiş bir fotoğraf olmadığını vurguladı.

GÖZALTINA ALINDI

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü bağlanan Nurettin Arslan canlı yayında soruları yanıtladı. Canlı yayında polis tarafından gözaltına alınan Arslan’ın bu görüntüleri stüdyoda alkışlarla karşılandı. Müge Anlı da "Helal olsun. Bu fotoğrafa bu kelepçe" sözleriyle alkışlara eşlik etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN