Zehra Bayır kimdir, neden öldü? Zehra Bayır'ın katili kim? Zehra Bayır’ın ölümünde yeni detaylar!

Zehra Bayır kimdir, neden öldü? Zehra Bayır'ın katili kim? Zehra Bayır’ın ölümünde yeni detaylar!

Türkiye’nin günlerce konuştuğu Muğla’da canına kast edilen Zehra Bayır’ın babası sessizliğini koruyamadı. İddialara göre şarkıcılık yaptığı yerde feci bir şekilde dövülerek başına baltayla vurduktan sonra ölü bedeni havuzda bulunan Zehra’nın babası Oğuzhan Bayır kızının ölümü hakkında açıklamalara yer verdi. İşte haberin detayları…

Zehra Bayır’ın ölümüne ilişkin babası Oğuzhan Bayır konuşma yaptı. Konya Karapınar ilçesinde ikamet eden Zehra Bayır, madde bağımlılığı olan kardeşi M.B.'nin (16) tedavi masraflarına destek olma amacıyla 3 ay öncesinde Muğla Milas ilçesinde işe girdi. Bir eğlence mekanı için şarkı söyleyen Bayır, iddialara göre 24 Temmuz günü başına sert bir cisim vurularak canına kast edildi, cesediyse bahçede yer alan havuzun içerisinde bulundu. Zehra Bayır 26 Temmuz günü memleketi olan Konya'da toprağa verilirken, cinayete karıştığı şüphesiyle gözaltında tutulan 7 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

zehra bayır neden öldü

“Kardeşinin Tedavi Masraflarını Karşılamak İstiyordu”

Kızı Zehra’yla en son Nisan’da görüşmüş olan baba Bayır (47) dikkatleri çeken açıklamalara yer verdi. 4 yıl evvel eşi Fadime Bayır'dan ayrıldığını ve çocuklarının velayetleri anneleri üzerinde olduğunu söyleyen baba Bayır, "Zehra, daha önce Konya'da bir simitçide çalışıyordu, ayrılıp Muğla'ya gitmiş. Muğla'ya gittiğini de bu olay olduğunda duydum. Kardeşi biraz rahatsızdı. Kardeşinin tedavi masraflarını karşılamak için 3 ay önce gitmiş. Şeker hastası olduğum için, üzülürüm diye bana haber vermemiş. Para kazanıp kardeşini kurtarmak istemiş. Anne-babama, kardeşime bir faydam olur diye düşünmüş. O kadar güzel kalpliydi ki neler düşünmüş yavrum" açıklamasına yer verdi.

zehra bayır kimdir

“Balta veya Satır Kullanmışlar”

Kızına sert cisim vurulması sonucunda öldürüldüğünün altını çizen Bayır, "Balta ya da satırla vurmuşlar. Yalnız vurmadan önce çocuğu çok dövmüşler. Kemiklerinde kırıklar varmış. Öldürüp göle atmışlar. Benim Zehra'm artık geri gelmeyecek. Hem çalıştırıp hem de parasının üzerine kondular buda yetmezmiş gibi bir de canını aldılar" dedi.

“Kimseye Zararı Yoktu”

Baba Bayır, "Zehra'm, 18 yaşında genç bir kızdı. Kimseye bir zararı yoktu. Zehra ne yaptı size? Namusunuza mı göz dikti, bir şey mi söyledi? O da bir insan. Burada hayvanlara kıyamıyoruz. Bir insanın canı, bu kadar ucuz değil. En ağır cezayı almalarını istiyorum. Çocuklarımı çobanlık yaparak büyüttüm. Yemedim yedirdim, içmedim içirdim. Artık Zehra'lar öldürülmesin, kadınlar öldürülmesin" diye konuştu. Kızının nişanlanıp, ayrıldığını daha sonra yeniden nişanlısı ile barıştığını aktaran Bayır, "Olay günü de 'Valizlerimi topladım. Bugün akşam biniyorum' demiş. Sonra onlardan alacağını mı istedi? Ne istedi? Cumartesi günü gece 03.00'te Zehra'yı arkadaşları ile birlikte eve getirmişler. Tekrar Zehra'yı bu öldüren kişi, 'Zehra benim telefonda bir şeyler var, bakıver' demiş. Bir şey konuşmuşlar, sonra da gitmişler. Zehra'nın telefonu zaten kapanmış o anda. Sonra da yanında çalışanlar, bir daha Zehra'dan haber alamamışlar" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN