Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? MHP'den aday oldu

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? MHP'den aday oldu

1994 yılından beri inşaat ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Ali Uğur Akbaş, ikinci evliliğini 2010 yılında Yeliz Yeşilmen ile yaptı. Ünlü şarkıcının 2020 yılında paylaştığı bir videoda, sonunun şarkıcı Bergen gibi olmasını istemediğini dile getirmesi, eşi tarafından ölümle tehdit edildiği olarak yorumlandı. İşte, Ali Uğur Akbaş biyografisi...

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş, eşinin sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü oyuncunun, eşinden 4 yıldır evlilik yıl dönümü hediyesi almadığını dile getirmesi, takipçileri tarafından 10 yıllık evli çiftin arasındaki romantizmin tükendiğinin göstergesi olarak değerlendirildi.

ALİ UĞUR AKBAŞ'IN HAYAT HİKAYESİ

1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana'da tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak turizm, petrol, inşaat ve nakliye gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi.

Ali Uğur Akbaş, Türkiye ve dünyanın birçok şehrini ziyaret ederek şehir planlamaları, altyapı ve peyzaj düzenlemeleri konusunda birçok konferansa katıldı.

AYAMDER, Atlı Spor Kulübü, Salı Grubu başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütüne üye olan Ali Uğur Akbaş, Adana Demirspor Kulübü'nde bir süre ikinci başkan olarak görev yaptı.

Çukurova Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Mütevelli Heyet Başkanı olarak kültürel ve bilimsel araştırmalara önayak oldu.

2014 yılında MHP'den Adana Çukurova Belediye Başkanı adayı ve daha sonra MHP milletvekili adayı oldu fakat seçilemedi.

ÖZEL YAŞAMI

1963 doğumlu olan Ali Uğur Akbaş, 2021 yılı itibarıyla 58 yaşındadır.

Ali Uğur Akbaş iki kez evlendi. 2010 yılında oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen ile nikah masasına oturdu. İkinci evliliğinden Asya Tuana (d.2010) ve Birbey (d.2015) adlarında iki çocuk babası oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @aliugur_akbas, Twitter'da @AkbasUur kullanıcı adıyla yer almaktadır.

5a0abcf52269a23fcc71e460.jpg
Yeliz Yeşilmen ve Ali Uğur Akbaş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN