Yeni Windows 10’a 1 GB'lık yama geliyor!

Yeni Windows 10’a 
1 GB'lık yama geliyor!

Windows 10 heyecanı tüm hızıyla devam ederken Microsoft’un tespit edilen hataların düzeltilmesi amacıyla 1 GB’lık bir yama hazırlığında olduğu iddia edildi. İşte detaylar.

Windows 10, 29 Temmuz 2015 tarihi itibarıyla bilgisayarlardan 2’si 1 arada tabletlere milyonlarca cihaz için aşama aşama indirilmeye sunuldu. 3 GB’lık dosya boyutu sunan yeni nesil işletim sisteminin 6 GB’lık sabit disk alanına gereksinim duyduğu görülüyor. Bununla birlikte işletim sisteminin çeşitli hatalar barındırdığı da yayınlanmasının üzerinden kısa süre geçmesine karşın açığa çıkmaya devam ediyor.

Bu duruma yanıt ise kaynaklara göre Microsoft’un önümüzdeki günlerde 1 GB dosya boyutuna sahip ilk Windows 10 yamasını (patch) sunması ile verilecek.

15-07/30/ekran_resmi_2015-07-30_12_16_11.jpg

Yolda olan yama, Windows 10’daki belli başlı hataları düzeltmek için geliyor. Bununla birlikte ilk ve son yama olması beklenmiyor. Windows 10’un yayınlanmasının devamında çeşitli güncelleme ve yamalar gelmeye devam edecektir.

Ek geliştirmeler sunması beklenmeyen yama, tespit edilen çok sayıdaki sorunun giderilmesini baz alacak. Microsoft’un yeni işletim sistemi için final sürümü yayınlanmakla beraber kararlı sürüm için dileyen kullanıcıların bir süre daha beklemeleri önerilebilir. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN