Yılmaz Vural'ın esprili 'Beşiktaş' yorumu

Yılmaz Vural'ın esprili 'Beşiktaş' yorumu

Erzurum Teknik Direktörü Vural Beşiktaş maçı öncesi Beşiktaş hakkında esprili yorumda bulundu. Vural, "Galatasaray puan kaybetti, Fenerbahçe'den de puan olarak öndeler. Beşiktaş bizi yenmese de olur” dedi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak karşılaşma öncesi beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli direktör maç öncesi esprili yorumda bulunarak, “Galatasaray puan kaybetti, Fenerbahçe'den de puan olarak öndeler. Beşiktaş bizi yenmese de olur” dedi.

'SERGEN YALÇIN CANIM BENİM'

Vural Siyah-beyazlı takımlılar hakkındaki esprili yorumunun ardından şu sözlere yer verdi:

“Sergen Yalçın’a rakip olunur mu? Sergen benim canım, çok seviyorum ve başarısıyla gurur duyuyorum. Yardımcısı Murat da benim talebem. Çok iyi götürüyorlar. Türkiye'de bu kadar takım gibi oynayan çok takım yok.”

Beşiktaş'ın hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Vural, “Ancak biz de TFF 1. Lig'e dönmek istemiyoruz. İnanın 1. Lig'den çıkmak, Süper Lig'de kalmaktan daha zor. Oraları Erzurumspor iyi biliyor. Bu yüzden 8 maçta en iyisini yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam hedeflerini ise şu sözlerle dile getirdi:

“Ligi en az 45 puanla tamamlamamız gerekiyor. Kazanma düşüncesinin ön planda olduğu bir oyunla sahaya çıkmamız gerekiyor, bu puanları ancak böyle toplarız.” 

er.jpg

VURAL'DAN SON HAFTA YORUMU

Süper Lig’in son haftasına yaklaşırken takımının durumunu endişe ile değerlendiren Yılmaz Vural, "Bizim son hafta maçımız yok, ona göre puanlar almalıyız. Yoksa son hafta kümede kalabilmek için iki takımın berabere kalması gerekirse kalır. Bir şey yapamazsınız, bir şey de diyemezsiniz” dedi.

BEŞİKTAŞ - ERZURUMSPOR KARŞILAŞMASI

Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Erzurumspor - Beşiktaş maçını beIN Sports canlı yayınlayacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN