Yol Arkadaşım filmi oyuncuları | Yol Arkadaşım ne zaman çekildi?

Yol Arkadaşım filmi oyuncuları | Yol Arkadaşım ne zaman çekildi?

Yol Arkadaşım filminde tesadüfen tanışan Onur ve Şeref'in çıktıkları yolculukta başlarından geçen birbirinden komik olaylar anlatılıyor. Peki komedi içeriğiyle dikkat çeken yapım Yol Arkadaşım ne zaman çekildi? İşte Yol Arkadaşım filmi oyuncuları…

Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Yol Arkadaşım filminin konusu bir hayli ilgi çekici. Filmin bir kısmı İstanbul’da bir kısmı ise Ayvalık’ta çekildi. BKM Mutfak’tan tanınan isimlerin başrolde olduğu Yol Arkadaşım filminin konusu ve oyuncuları başarılı performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı…

YOL ARKADAŞIM NEREDE ÇEKİLDİ?

Yol Arkadaşım filminin çekimleri genel olarak İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve Balıkesir'e bağlı olan Ayvalık ilçesinde yapıldı. Film, 2017 yılında gösterime girdi.

KONUSU

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

YOL ARKADAŞIM OYUNCULARI

Oğuzhan Koç
İbrahim Büyükak
Emre Kınay
Eda Ece
Aslı Bekiroğlu
Bahar Şahin
Muharrem Bayrak
Toygan Avanoğlu
Rahşan Fırtına
Eser Yenenler
Dilber Ay

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985 yılında Erzincan'ın Refahiye ilçesinde Bahattin ve Kıymet Koç çiftinin ikinci erkek çocukları olarak doğan Oğuzhan Koç, 13 Mart 1992’de yaşanan Erzincan depreminin arkasından ailesiyle birlikte Bursa‘ya taşındı. Müzik eğitimi almak isteyen Koç, Ali Cengiz Çelenk Korosu’nun sınavlarını kazandı.

8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarından müzik eğitimi almaya başlayan Oğuzhan Koç, 16 yaşına dek eğitimini sürdürdü. İlkokulun arkasından Gazi Anadolu Lisesi’ne giren Oğuzhan Koç, ortaokul ve lise eğitimini bitirdi. Lisede müzik ve tiyatro ile ilgilenen Oğuzhan Koç, o esnada hâlâ yakın arkadaşı olan ve beraber projelerini sürdürdüğü Eser Yenenler ile tanıştı.

Lise eğitiminin arkasından bir sene Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne devam eden Oğuzhan Koç, bu bölümde okumak istemediğine karar vererek 2005’te İstanbul’da Eser Yenenler’in yanına yerleşti.

İstanbul’a gelmesinin ardından amatör müzik grubu kurarak çeşitli yerlerde sahne alan Oğuzhan Koç, İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü’ne girdi.

2007’de Beşiktaş Kültür Merkezi’ne (BKM) katılan Oğuzhan Koç, 2009’da Yılmaz Erdoğan’ın filmi Neşeli Hayatlar’da oynadı. Ardından fenomen hâline gelen ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ komedi programında oyunlar yazan ve oynayan Oğuzhan Koç, diğer taraftan da müzikal çalışmalarına da devam etti. Yazdığı ve bestelediği olan ‘Gül ki Sevgilim’ adındaki şarkıyı Ferhat Göçer’e veren Oğuzhan Koç, 2009’da Gülben Ergen‘in ‘Uzun Yol Şarkıları’ albümündeki ‘Giden Günlerim Oldu’ şarkısının da yaratıcısıdır.

Star TV’de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte 3+1 isimli gece şovuna başlayan Oğuzhan Koç, programı Acun Ilıcalı‘nın satın almasıyla 5 Ekim 2013 itibarıyla ‘3 Adam’ ismiyle yarışmada izleyicinin karşısına çıkmaya devam etti. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak, 3 Adam Yapım isimli yapım şirketi kurduktan sonra programa ara veren Oğuzhan Koç, BKM’de tanıştığı kendisi gibi oyuncu Zeynep Koçak ile olan 8 senelik ilişkisini 2015’te bitirdi.

Oğuzhan Koç, ‘O Ses Çocuklar’ programında Hadise ve Burak Kut ile beraber jüri üyeliği yaptı.

Ödülleri:

2011 - 17. Kral Müzik Ödülleri, En İyi Film Müziği - Çok Filim Hareketler Bunlar

Albümleri:

2013 - Ben Hala Rüyada

Filmleri:

2018 - Yol Arkadaşım 2
2017 - Yol Arkadaşım
2017 - Doru (Seyis 2)(Sinema Filmi)
2016 - Fırıldak Ailesi Orta Dünya (Seslendirme)(Sinema Filmi)
2016 - 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur (TV Dizisi)
2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Kaan) (TV Dizisi)
2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 - Neşeli Hayat Neşeli Hayat (Timur) (Sinema Filmi)
2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN