Yolda yürüyen kadına saldırdı... Özrü kabahatinden beter

Yolda yürüyen kadına saldırdı... Özrü kabahatinden beter

Bursa'da yolda yürüdüğü sırada Sedat A. isimli şahsın saldırısına maruz bırakılan Ecenur Ö., olay sırasında kimsenin yanlarına gelmediğini söyledi. Sedat A. ise ifadesinde "Ağabeyimin ölümüne sebep olan kişiye benzettim, bilerek olmadı, pişmanım" dedi.

Bursa'da dün akşam saatlerinde işçi servisinden inerek evine doğru yürüyen 18 yaşındaki Ecenur Ö., tanımadığı bir erkek tarafından muşta ile saldırıya maruz bırakıldı. Ne olduğunu anlamayan Ecenur Ö., kanlar içerisinde yere yığılırken bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar, olaya müdahale ederek muştalı saldırganı etkisiz hale getirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Kafasından ve yüzünde ağır yaralar oluşan Ecenur Ö., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli Sedat A. ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER

Emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan ve daha 16 farklı suç kaydı bulunan şüpheli Sedat A.'nın, "Benim ağabeyim daha önce öldürüldü. Songül S.'yi ağabeyimin ölümüne sebep olan kişiye benzettim, bilerek olmadı, pişmanım" dediği öğrenildi.

"OLAY ESNASINDA KİMSE YANIMIZA GELDİ"

Ecenur Ö. ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eve gitmek üzere yürürken aniden tanımadığım bir adam karşıma çıktı. Hiç bir şey yokken, saldırıp defalarca yumruk attı. 'Songül sen ağabeyimi öldürdün ben de seni öldüreceğim" diyerek' kafama muşta ile vurdu. Ne olduğunu anlamadım, 'seni öldüreceğim' dedi. Kendisini tanımıyorum, beni birine benzettiği için bana bunu yapmış. Olay esnasında kimse yanımıza gelmedi. Vatandaşların bir an olsun yanımıza gelmemesi çok yazık. Şikayetçiyim ve konunun takipçisi olacağız.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN