Gökyüzündeki ilginç görüntü vatandaşlara büyük panik yaşattı

Gökyüzündeki ilginç görüntü vatandaşlara büyük panik yaşattı

Zambiya'da henüz nasıl meydana geldiği bilinmeyen ilginç görüntü yerel halka büyük korku yaşatırken, uluslararası basında geniş yer bulan bu görüntünün sırrı çözüldü.

Afrika'nın Zambiya ülkesinin Kitwe kentinde bir AVM'nin üzerinde görüldüğü iddia edilen ilginç görüntü büyük panik yarattı. Kimisi panik halinde kaçmaya, kimisi dua etmeye başlarken, yaklaşık 100 metre yukarıda olan şeklin ne olduğu ise anlaşılamadı.

Yüzüstü duran ve kolları yanlarından sarkan bir insana benzeyen gizemli şekil yarım saat kadar görüldükten sonra kayboldu. 

17-03/06/58bce22718c77326305fc20c.jpg

UÇURTMA ÇIKTI

İşin aslı sonradan ortaya çıktı. Görüntülerdeki şeklin aslında bir uçurtma olduğu anlaşıldı. Dünyayı şaşırtan görüntünün, geçmişte çekilen bir uçurtma fotoğrafı kullanılarak montajlandığı tahmin ediliyor.

Onur Hasançebioğlu/Karar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN