Note 7’den sonra iPhone da patladı

Note 7’den sonra iPhone da patladı

Apple’ın akıllı telefonlardaki en büyük rakibi Samsung’un başı bataryası patlayan Galaxy Note 7’ler ile dertte. Ancak bir iddiaya göre, iPhone 7’nin akıbeti de rakibinden pek farklı değil.

İngiltere’nin Galler bölgesinde yaşayan Mat Jones’un iddiasına göre, bu kişinin iPhone 7 model akıllı telefonu aracın içinde patlayarak ufak çaplı bir yangına sebep oldu. Teknoloji devi Apple konu ile ilgili soruşturma başlattı. Cihazın kullanıcı ihmalinden mi, üretim hatasından mı yandığı inceleme sonrası belli olacak. Öte yandan, Samsung Galaxy Note 7’yi birçok havayolunun uçaklara alınmasını yasaklamasının ardından, THY de yasakladığını resmi internet sitesinden duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), Samsung Galaxy Note 7’nin kabin bagajında, kayıtlı bagajlarda veya kargo olarak uçaklara kabul edilmeyeceğini resmi internet sitesinden yolcularına cihazın yolcu üzerinde, kabin bagajında, kayıtlı bagajlarda ve kargo olarak uçaklara kabul edilmeyeceğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN