Epic Games'in bu haftaki hediye oyunları belli oldu! 1 değil 2 tane: 11 Nisan'a kadar ücretsiz

Epic Games'in bu haftaki hediye oyunları belli oldu! 1 değil 2 tane: 11 Nisan'a kadar ücretsiz

Dijital oyun mağazası Epic Games Store, bu haftaki hediye oyunlarını duyurdu! Üstelik 1 değil, 2 tane! 11 Nisan'a kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz...

Oyun dünyasının önde gelen platformlarından biri olan Epic Games, haftalık ücretsiz oyunlarını sunmaya devam ediyor. Bu hafta, Epic Games Store üzerinden kullanıcılara sunulan ücretsiz oyunlar arasında Obsidian Entertainment’ın popüler RPG’si The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ve usta bir hırsızın rolünü üstlendiğimiz Thief bulunuyor.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, temel oyunu ve tüm eklenti içeriğini bir araya getirerek oyunseverlere zengin bir deneyim sunuyor. Öte yandan, Steampunk dünyasında geçen ve eğlenceli oynanış mekanikleri ile dikkat çeken Thief ise oyuncuları macera dolu bir serüvene davet ediyor.

11 NİSAN'A KADAR ÜCRETSİZ

epic-games-ucretsiz-1.png

Epic Games tarafından sunulan bu ücretsiz oyunlar, 4 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında oyuncuların erişimine açık olacak. Dolayısıyla, oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu belirtmek gerekir. Ancak, unutulmamalıdır ki bu tarihler arasında oyunları kütüphaneye eklemek gerekmektedir.

Epic Games üzerinden ücretsiz oyunları almak oldukça basittir. İlk olarak Epic Games Store'a bu bağlantı üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra almak istediğiniz oyunun sayfasına giderek "Yükle" seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN