İçerik üreticilerinin işi daha kolay! YouTube Create Türkiye'de kullanıma açıldı! YouTube Create uygulaması nedir?

İçerik üreticilerinin işi daha kolay! YouTube Create Türkiye'de kullanıma açıldı! YouTube Create uygulaması nedir?

Google'ın, içerik üreticilerine yönelik olarak çıkardığı YouTube Create uygulaması Türkiye'de kullanıma açıldı! Peki YouTube Create uygulaması nedir? İçerik üreticilerinin işleri kolaylaşacak...

YouTube Create uygulaması, Türkiye dahil olmak üzere 13 ülkede (Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Finlandiya, Hong Kong, İrlanda, Hollanda, Yeni Zelanda, İspanya, Tayvan, Tayland) daha kullanıma sunuldu. Bu uygulama içerik üreticilerine, hareket halindeyken video oluşturmak için kullanımı kolay, ücretsiz araçlar sunuyor.

YouTube Create Android uygulaması, geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan araçlarla, video düzenleme, çıkartmalar, GIF'ler ve efektler gibi yaratıcı araçların kullanımını kolaylaştırıyor. TikTok gibi popüler bir seçim haline gelmiş olan uygulama, yerleşik yaratıcı araçlar, AR ve yapay zeka filtrelerini kullanmayı bilmeyen, ancak video denemeleri yapmak isteyen içerik oluşturucuları hedefliyor.

YOUTUBE CREATE UYGULAMASI NEDİR?

youtube-create-1.jpg

Create uygulaması ile video yüklenip, bölme, kırpma, efekt ekleme gibi düzenlemeler yapabiliyor ve telifsiz müziklere erişilebiliyor. Telif hakkı korumalı müziklerin ritimleri TikTok'a benzer şekilde videolarla senkronize ediliyor. Audio Cleanup gibi popüler araçlar, arka plan ve ortam gürültüsünü azaltmak ve video ses kalitesini artırmak için kullanılıyor. Uygulama içinde bulunan yerleşik seslendirme aracı ise otomatik ve düzenlenebilir altyazılar sunuyor.

Düzenlemeler tamamlandıktan sonra, video tek dokunuşla doğrudan YouTube'a yüklenebiliyor. Bu yenilikçi uygulama, içerik üreticilerine daha kolay ve hızlı bir şekilde yaratıcılıklarını paylaşma imkanı sunuyor.

Buradan indirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN