Instagram ve Facebook çöktü

Instagram ve Facebook çöktü

Popüler sosyal medya platformları Facebook ve Instagram'da erişim sorunu yaşandı. Hesaplarından storyleri izleyip mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, uygulamaya erişim sağlayamıyordu. Meta, Facebook ve Instagram'daki sorunu gidermeyi başardı.

Meta çatısı altındaki sosyal medya platformları Facebook ve Instagram'a dünya genelinde erişim sorunu yaşandı.

Downdetector verilerine göre kullanıcılar, Facebook ve Instagram'a New York saatiyle 10.00 (TSİ:18.00) itibarıyla erişim sorunu yaşadıklarını bildirmeye başladı. Dünya genelinde yüz binlerce kullanıcının etkilendiği erişim sorunları, Türkiye'de de yaşandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, X'ten yaptığı paylaşımda, "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimizin yapmış olduğu incelemeler neticesinde Instagram ve Facebook'ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi." ifadesini kullandı.

SORUN DÜZELDİ

Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununun giderilmesiyle, sıkıntı yaşayan kullanıcılar hesaplarına giriş yapabiliyor. Sorunun giderilmesi için gerekli çalışmalara başlayan Meta, Facebook ve Instagram'daki sorunu gidermeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN