Trendyol'dan 'Süper Mart' kampanyası

Trendyol'dan 'Süper Mart' kampanyası

Trendyol, mart ayına özel "Süper Mart" kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Şirketin duyurusuna göre, altı günlük sürecek bu kampanya, on binlerce Trendyol satıcısının avantajlı ürünlerini müşterilerle buluşturacağı bir fırsat sunuyor.

Trendyol, mart ayına özel "Süper Mart" kampanyasını duyurdu. Kampanya, 19-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve mobilyadan tekstile, kozmetikten ev elektroniğine, aksesuardan ayakkabı ve çantaya kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsayacak.

Toplamda 2 milyonun üzerinde ürün, kullanıcılarla buluşacak. Trendyol, her yıl düzenlediği çeşitli kampanyalarla satıcılarına destek olurken, teknolojik altyapı yatırımlarıyla da ekosistemini güçlendirme çabasını sürdürüyor.

Şirket, yarattığı ek istihdam ve artan iş hacmiyle Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu kampanya, Trendyol'un müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri sunarken, satıcılarına da işlerini büyütme ve daha geniş kitlelere ulaşma imkanı tanıyacak. Trendyol'un ekonomiye katkısı ve yenilikçi yaklaşımı, şirketi sektörde öne çıkaran önemli unsurlar arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN