WhatsApp bu güncellemeyle güven kazanacak! İşte WhatsApp'ın merakla beklenen özelliği

WhatsApp bu güncellemeyle güven kazanacak! İşte WhatsApp'ın merakla beklenen özelliği

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bu güncelleme sayesinde güven kazanacak! Mesajlar uçtan uca şifrelemeli oarak gözükecek! İşte WhatsApp'ın merakla beklenen özelliği...

WhatsApp, kullanıcıların sohbetlerinin güvenliğine daha fazla odaklanmak için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Android beta sürümünde ortaya çıkan bu özellik, herhangi bir sohbetin uçtan uca şifrelenip şifrelenmediğini gösteriyor.

Yeni özellik, kullanıcıların herhangi bir sohbet penceresinde, kişi veya grup adının altında bir uçtan uca şifreleme göstergesi görmelerini sağlıyor. Bu gösterge, kullanıcıların sohbetlerinin güvende olduğunu gösteriyor.

"UÇTAN UCA ŞİFRELEMELİ" İBARESİ YER ALACAK

whatsapp-1.jpg

Bu özellik henüz belirli bir beta testi grubuyla sınırlı olsa da, önümüzdeki haftalarda daha geniş bir kullanıcı kitlesi için kullanıma sunulması bekleniyor. WABetaInfo, bu özelliği Ocak ayında ilk kez tespit etmişti.

Gösterge, diğer kullanıcıların son görülme bilgileriyle aynı konumda kısa bir süre boyunca görülebilecek. Bu, kullanıcıların uçtan uca şifrelenmiş sohbetlere daha kolay erişmelerini sağlayacak ve şifreleme konusunda bilgi sahibi olmalarına yardımcı olacak.

Bu geçici gösterge, kullanıcıların biriyle ilk defa iletişime geçtiklerinde gördükleri "Mesajlar ve aramalar uçtan uca şifrelenmiştir" bildirisinin yanı sıra, kişi adının altında şifreleme durumu hakkında küçük bir gösterge sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN