WhatsApp'tan telefonunuzu karıştıranları üzecek güncelleme! Yeni özellikle artık mesajları gizlemek mümkün

WhatsApp'tan telefonunuzu karıştıranları üzecek güncelleme! Yeni özellikle artık mesajları gizlemek mümkün

Günümüzün en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu olan WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Bu yeni güncelleme ile birlikte güvenlik en düzeye çıkarılmış olacak. Telefonunuzu karıştıranlar neye uğradığını şaşıracak. WhatsApp'tan devrim niteliğinde karar. Artık mesajlarınızı gizleyebileceksiniz. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği...

Dünyanın en çok indirilen ve kullanılan uygulamalarının başında gelen WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Telefonunuz artık rahat bir şekilde orta yere bırakabileceksiniz. Bundan sonra mesajlarınızı kimse okuyamayacak. Bu özellikle telefonunuza gizlice bakıp konuşmalarınızı okuyanlarınızı fena üzecek.

WHATSAPP'TAN DEVRİM NİTELİĞİNDE GÜNCELLEME! KİMSE OKUYAMAYACAK

WhatsApp güvenlik için güncellemelere devam ediyor. Son olarak yapılan güncelleme kullanıcılara rahat bir nefes aldıracak. Bundan sonra mesajlarınızı istediğiniz gibi kitleye bileceksiniz. WhatsApp'ın mesajları gizli bir klasörde tutmayı sağlayan 'sohbet kilitleme' özelliği Android ve iPhone’da kullanacak.

yeni-proje-2024-03-15t171418-611.jpg

'SOHBET KİLİDİ' UYGULAMASI NASIL AKTİF HALE GETİRİLECEK?

Sohbet kilidi, belirli sohbetleri "Kilitlenmiş Sohbetler" adlı ayrı bir klasöre taşır. Bu klasöre erişmek için parolanız, Face ID, parmak izi veya gizli kod gibi bir kimlik doğrulama yöntemi gerekir.

yeni-proje-2024-03-15t171440-220.jpg

Kilitli sohbetlerde bildirimler gizlenir, sadece "WhatsApp: 1 yeni mesaj" şeklinde görünür. Medya dosyaları da gizlenir ve galeride görünmez.

UYGULANMASI GEREKEN ADIMLAR...

  1. Mobil cihazınızda, kilitlemek istediğiniz sohbeti sola kaydırın veya basılı tutun.
  2. more options veya more options > Sohbeti Kilitle’ye dokunun.
  3. Bu sohbeti parmak izi ile kilitle veya Bu Sohbeti Face ID ile Kilitle’ye dokunun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN