X artık ücretli olacak! Elon Musk duyurdu: Artık beğeni bile ücretli olacak

X artık ücretli olacak! Elon Musk duyurdu: Artık beğeni bile ücretli olacak

Popüler sosyal medya platformu, eski adı Twitter olan X artık ücretli olacak! Artık beğeni yapmak bile ücretli olacak! İşte ayrıntılar...

Popüler sosyal medya platformu X, son gelişmelerle birlikte ücretsiz hizmet modelinden vazgeçiyor ve yeni kullanıcılar için ücretli bir platform haline geliyor. Bu değişiklik, platformun yardım sayfalarında yapılan bir güncelleme ile ortaya çıktı.

ARTIK X ÜCRETLİ OLACAK

X'te radikal karar! Beğeni sayısı kalkacak mı?

Yapılan güncellemeyle birlikte, X platformuna yeni üye olan kullanıcıların temel etkileşimler için ücret ödemesi gerekecek. Artık paylaşım yapabilmek, gönderilere yanıt verebilmek, beğeni ve kaydetme gibi işlemler için kullanıcıların 1 dolarlık bir ücret ödemesi talep edilecek. Bu ücretlendirme modeli daha önce Yeni Zelanda ve Filipinler'de test edilmişti, ancak şimdi daha geniş bir kapsamda uygulanacak gibi görünüyor.

Bu değişiklik sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma konusu olurken, şirketin İcra Kurulu Başkanı ve CTO'su olan Elon Musk, resmi hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla bu uygulamanın yapay zeka araçlarıyla bot hesaplarını engellemek amacıyla devreye alınacağını doğruladı. Musk, yapay zeka araçlarının bot testini geçebildiğini belirtti.

X'in bu yeni ücretli hizmet modeli, platformun geleceği ve kullanıcı deneyimi konusunda merak uyandırmaya devam ediyor. Kullanıcılar, bu değişikliklerin platform üzerinde nasıl bir etki yaratacağını ve sosyal medya alışkanlıklarını nasıl etkileyeceğini yakından takip edeceklerdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN