YouTube'un tahtı sallanıyor! X rakip oluyor: Elon Musk duyurdu

YouTube'un tahtı sallanıyor! X rakip oluyor: Elon Musk duyurdu

Popüler video uygulaması olan YouTube'un tahtı sallanıyor! Eski adı Twitter olan X, ona rakip oluyor! Elon Musk yeni X uygulamasını duyurdu...

Elon Musk, Ekim 2022'de Twitter'ı satın aldığından beri platformda bir dizi değişiklik yaparak kullanıcı deneyimini değiştiriyor. Ünlü milyarder, DogeDesigner hesabından yaptığı bir alıntıyla, uzun videolara özel bir uygulamanın geleceğini duyurdu. Bu yeni uygulamanın öncelikle Samsung TV ve Amazon Fire TV kullanıcıları için sunulması planlanıyor.

X VİDEO ODAKLI PLATFORM OLMAYA HAZIRLANIYOR

Elon Musk'ın X İçin Yeni Planı: Ana Sayfada Büyük Değişiklik Yolda! - Tamindir

Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, X'in video odaklı bir platform olacağını vurgulamıştı. Ayrıca, X'i ziyaret eden her 10 kullanıcıdan 8'inin video izlediğini belirtmişti.

Ancak, X'in kullanım oranlarında 2023'e kıyasla yüzde 30'luk bir düşüş yaşandığına dair Edison Araştırma raporu sonrası, Elon Musk'ın bu yeni kararı geldi. Bu düşüşün ardından, sosyal medya platformunun kullanımını ve popülerliğini artırmak için içerik oluşturuculara ve reklamverenlere yönelik değişiklikler planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN