2 yaşındaki kızına canlı yayında sigara içirdi

2 yaşındaki kızına canlı yayında sigara içirdi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüde bir babanın 2 yaşlarındaki kızına sigara içirdiği görülüyor. Görüntülerin yayılmasının ardından babanın tutuklanması için kampanya başlatıldı.

İstanbul'da 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan genç kızın görüntülerinin ardından, benzer bir görüntü yine sosyal medya gündemine oturdu. Görüntülerde bir babanın küçük kızına sigara içirdiği anlar yer aldı.

Sosyal medyada Mehmet K. kullanıcı isimli bir hesaptan paylaşılan videoda, babası olduğu iddia edilen bir kişinin 2 yaşlarındaki küçük bir çocuğa sigara içirdiği görülüyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mardin Kızıltepe'de çekildiği iddia edilen görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyada 'MehmetKTutuklansın' paylaşımları yapılmaya başlarken skandal video büyük tepki çekti.

Videoda görüntüleri çeken kişilerin gülüşme sesleri duyulurken 'geleceğin keşi' şeklinde iğrenç ifadeler kullandığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN