50 yaş üstü İngiliz tatilcilerin hedefinde Türkiye var

50 yaş üstü İngiliz tatilcilerin hedefinde Türkiye var

Dünyanın en büyük Turizm şirketi TUI, İngiltere'de aşılama kampanyasının ülkedeki 50 yaş ve üstündekilerin tatil rezervasyonlarında talep yoğunlu oluşturduğunu açıkladı. İngiliz turistlerin tatil rotasında Türkiye de var.

Sehayat devi TUI, İngiltere'deki aşılama kampanyasının ülkedeki 50 yaş üstünün tatil rezervasyonlarında patlama yaşanmasına neden olduğunu açıkladı. En çok tercih edilen ülkeler arasında Türkiye de yer aldı.

Pandemi nedeniyle dünyada birçok sektör kötü günler geçirirken turizm de bundan en çok etkilenen sektörler arasında ilk sırada yer alıyor.Merkezi Almaya'nın Hamburg şehrinde yer alan dünyanın en büyük turizm şirketi TUI, İngiltere’de uygulanmaya başlayan aşı kampanyasının 50 yaş üstü kişilerin yaptığı yaz tatili rezervasyonlarında patlama yaşandığını açıkladı.

TUI'ye göre, geçen yılın sonundan bu yana yapılan online rezervasyonların yüzde 50’sinin 50 yaş üstü gruba ait olduğununu belirtti. 

TÜRKİYE İNGİLİZ TURİSTLERİN HEDEFİNDE

TUI Birleşik Krallık Genel Müdürü Andrew Flintham yaptığı açıklamada, “Daha önce gelmeyen bir yaş grubundan, tatiller için daha fazla ilgi görüyoruz” diye konuştu.

Andrew Flintham, bu yaş grubunun yaptığı tatil rezervasyonlarında en popüler yerlerin Yunanistan, Türkiye ve İspanya’nın Balear Adaları olduğunu kaydetti.

Alman şirket ayrıca, İngilizlerin 2021’de daha önceki senelere kıyasla daha uzun süreli tatil rezervasyonları yaptırdıklarını tespit ettiklerini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN