66 yaşında Kovid-19'u atlattı: Kemiklerimi kızdırsam acılarım geçer diye düşündüm

66 yaşında Kovid-19'u atlattı: Kemiklerimi kızdırsam acılarım geçer diye düşündüm

Denizli'de koronavirüsü yenen 66 yaşındaki Nurten Ertürk, yaşadığı acılı süreci şu sözlerle anlattı: Hayatım boyunca böyle bir acı çekmemiştim. Bu rahatsızlıkta o kadar çok kemiklerim sızladı ki bir soba yansa da şöyle kemiklerimi kızdırsam acılarım geçer diye düşündüm.

Denizli'de Kovid-19'u yenen 66 yaşındaki Nurten Ertürk, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Hastalığı kronik rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullanmadan geçirmek zorunda kalan ve evindeki 16 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavuşan 66 yaşındaki Ertürk, yaşadığı kemik ağrılarını hiç unutmayacağını anlattı.

"BÖYLE BİR ACI ÇEKMEMİŞTİM"

Ertürk, "Hayatım boyunca böyle bir acı çekmemiştim. Bu rahatsızlıkta o kadar çok kemiklerim sızladı ki bir soba yansa da şöyle kemiklerimi kızdırsam acılarım geçer diye düşündüm. Günlerimin nasıl geçtiğini Allah'ım ve ben biliyorum. Çok şükür kötü günler geçti" diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN