Acer Windows 10’a hızlı başladı!

Acer Windows 10’a hızlı başladı!

Acer, Ağustos ayında Windows 10 önyüklü çok sayıda yeni modelini görücüye çıkaracak. Şirketin akıllı telefon modellerinden Liquid M220 de Windows 10 Mobile’a hazırlanıyor.

Tayvan menşeili teknoloji şirketi Acer, Windows 10’a hızlı giriş yapan bilgisayar üreticilerinden biri oldu. Şirketin E Serisi dizüstü bilgisayarları, hızlı bir şekilde Windows 10 yükseltmesi almaya başlarken R11 ve R13 Serisi dizüstü bilgisayarlar da Ağustos ayında Windows 10 ile birlikte gelecek.

Acer’ın 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar modeli Switch 10 ve hepsi bir arada bilgisayar Aspire Z3 de Windows 10 önyüklü halde satışa sunulacak. Bu bilgiler ışığında Acer, dizüstü bilgisayar üreticileri arasında Windows 10’a en hazırlıklı şirketlerden biri olarak öne çıkıyor.  

15-07/30/ekran_resmi_2015-07-30_12_15_34.jpg

Sadece bunlar da değil; Qualcomm Snapdragon 200 işlemcili ve Windows 8.1 ile çalışan Acer Liquid M220 de sonbahar da Windows 10 Mobile alacak. Bu model, Windows 10 Mobile’lı ilk modellerden biri olacak.

Ayrıca Tayvanlı şirketten başka haberler de var... Acer’ın yen, Aspire E serisi dizüstü bilgisayarları yeni bir renk yelpazesi ile geliyor. 15.6 ve 17.3 inç olmak üzere iki ayrı ekran boyutuyla satışa sunulacak yeni modellerde, şirket açıklamasına göre Windows 10 ile birlikte sesli asistan Cortana deneyimi de daha güçlü ses performansı yetenekleri sayesinde maksimum seviyede olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN