Acun Ilıcalı, Survivor 2019'a katılacak bir ismi daha açıkladı

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'a katılacak bir ismi daha açıkladı

Survivor 2019 için heyecanlı bekleyiş devam ederken yarışmacılar da bir bir belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı geçen hafta Survivor'a gidecek ilk ismin Hakan Kanık olduğunu duyurmuştu. Son olarak ise eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak'ın Survivor'a katılacağını açıkladı.

Bu sene Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekrana gelecek olan Survivor'ın Türk yarışmacıları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Geçen hafta Acun Ilıcalı tarafından duyurulan ilk isim Hakan Kanık olmuştu.

Acun Ilıcalı, bu ismi açıkladığı Twitter mesajında, "Survivor Türkiye - Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. MasterChef Türkiye'den tanıdığınız Hakan Kanık. Kendisine başarılar diliyorum" demişti.

19-01/20/survivor-2019-ilk-yarismacisi-hakan-kanik-t3ddpgdbieokuohrem-coa.jpg

İKİNCİ İSİM SEDA OCAK

Survivor 2019'un ikinci yarışmacısı ise Sema Aydemir'in ikizi Seda Ocak oldu. Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor.

19-01/20/-63jdwfext0kubkckdpvoza.jpg

Parkurda kendisine çok güvenen Seda, “Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile dikkat çekiyor.

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN