Acun Ilıcalı'nın online dizi film platformunun adı ne? Acun Ilıcalı Netflix benzeri dijital platform kuracak mı?

Acun Ilıcalı'nın online dizi film platformunun adı ne? Acun Ilıcalı Netflix benzeri dijital platform kuracak mı?

Türkiye'de de faaliyet gösteren ve yoğun ilgi gören dünyaca ünlü online dizi ve film platformu Netflix'e yerli rakip geliyor! Yapımcı Acun Ilıcalı'nın Netflix benzeri bir dijital platform kurmak için kolları sıvadığı ileri sürüldü. 'Acun Ilıca'nın dijital dizi film platformunun adı' henüz bilinmiyor fakat online platformun yayına geçmesi için lisans başvurularının yapıldığı ifade edildi. Detaylar haberimizde...

'Acun Ilıcalı'nın online dizi film platformunun adı ne?', 'Acun Ilıcalı Netflix benzeri dijital platform kuracak mı?', 'Acun Ilıcalı'nın dijital dizi film sitesine nasıl abone olunur?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın, Netflix benzeri online dizi-film platform kurmak için harekete geçtiği iddia edildi. Ilıcalı'nın resmi kurumlara başvurularını da yaptığı belirtildi. İşte detaylar...

ACUN ILICALI'NIN NETFLIX BENZERİ DİJİTAL PLATFORM KURACAK MI?

Dünya genelinde yılın ilk üç ayında 5.8 milyar dolar ciro, 709 milyon dolar da kar elde eden ve Türkiye'de de hızla büyüyen Netflix'e yerli rakip geliyor. Medya patronu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın, Netflix benzeri bir platform kuracağı öne sürüldü.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; online dizi ve film platformu için resmi temaslara başlayan Ilıcalı'nın kanal kurulumu için resmi kurumlarla masaya oturdu. Ünlü yapımcı, eğer destek bulabilirse platform için ciddi olduğunu ifade etti.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NA DA BAŞVURDU

Habere göre Ankara'nın da Netflix konusunda da mesafeli davranışı, Acun Ilıcalı'nın elini güçlendirdi. Ilıcalı, platform için Kültür ve Turizm Bakanlığı dahil resmi kurumlara gereken başvuruyu yaptı. Eğer onay alınır ise Acun Ilıcalı, yakın zamanda şirket kuracak ve ardından yapılanmaya gidecek. Kısa zamanda da Netflix'e rakip olacak.

TV8'İ SATIN ALARAK MEDYA PATRONU OLMUŞTU

2013'te MNG Holding'in patronu Mehmet Nazif Günal ile masaya oturan Acun Ilıcalı, TV8'i devralmıştı. Ardından başka bir kanal için görüşmelere başlayan Ilıcalı, yine Mehmet Nazif Günal ile masaya oturmuş ve alışveriş kanalı MNG Shopping'e ortak olmuştu.

ACUN ILICALI KİMDİR, KAÇ KEZ EVLENDİ, KAÇ ÇOCUĞU VAR?

ACUN ILICALI SATIN ALDIĞI FORTUNA SITTARD'DA BAŞKAN OLACAK MI?

NETFLIX, TÜRKİYE'DEN ÇEKİLECEK Mİ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN