Adem Terzi'den Barselona'da Türk traşı şovu

Adem Terzi'den Barselona'da Türk traşı şovu

Ünlülerin kuaförü Adem Terzi, Barselona’da katıldığı bir etkinilikte Türk traşını tanıtarak herkesi kendine hayran bıraktı.

Barselona'da 48 ülkeden 3500 kuaförün katılımıyla gerçekleşen ‘Goldwell Colorzoom 17’ etkinliğine Türkiye'den de, ünlülerin kuaförü Adem Terzi katıldı. Amerikan, İtalyan ve Fransız tıraşlarını geride bırakan Adem Terzi,  Türk tıraşını diğer ülkelerden gelen meslektaşlarına tanıtıp, beğeni topladı.
 
Etkinliğe ilişkin, Amerika’nın uyguladığı vize engelini konu alarak esprili bir şekilde konuşan ünlü kuaför; ‘Ampute Türk Milli Takımı’nın Avrupa’da bizlere yaşattığı gururdan sonra, böyle bir ortamda Türk’ün gücünü tekrar gösterdiğimiz için mutlu ve onurluyuz. Amerika’da Türk traşına vize engeli yok dedi.
 

‘TÜRK’ÜN TÜRK TRAŞINDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Sözlerine esprili bir şekilde devam eden Terzi, ‘Türk’ün Türk traşından başka da dostu yoktur.’ diye ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN