Adını Feriha Koydum ne zaman çekildi, konusu ne? Tekrar bölümleri neden yok?

Adını Feriha Koydum ne zaman çekildi, konusu ne? Tekrar bölümleri neden yok?

Adını Feriha Koydum oyuncuları arasında; Leyla Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin, Metin Çekmez, Ceyda Ateş yer alıyordu. 2011 yılında yayınlanan dizinin tekrar bölümleri, 2021 yılında hafta içi her gün öğlen saat 12.30'da Show TV'de ekranlara geliyordu fakat bilinmeyen bir nedenle sabah saatlerine kaydırıldı. İşte, Show TV yayın akışı...

Adını Feriha Koydum dizisi, yeniden izlemek isteyenler için Show TV'de tekrar bölümleriyle ekranlara geliyordu. Dizi bugün kanalın yayın akışında yer almayınca, izleyenler tarafından merak konusu oldu. Dram türündeki dizi, yayınlandığı dönemde her akşam reyting listesinde üst sıralarda yer aldı.

ADINI FERİHA KOYDUM NEDEN YOK?

Show TV'de hafta içi her gün saat 12.30'da tekrar bölümleri yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisi, kanalın güncel yayın akışında yer almıyor. İnternet sitesindeki bilgilere göre, bundan böyle bu saat diliminde Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu programı ekranlara gelecek. Adını Feriha Koydum dizisinin tekrar bölümleri ise sabah saat 06.00'da yayınlanacak.

ADINI FERİHA KOYDUM NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Adını Feriha Koydum dizisinin ilk bölümü 14 Ocak 2011 tarihinde Show TV'de yayınlandı. 80 bölüm olarak 2 sezon süren dizi, 29 Haziran 2012'de sona erdi.

Adını Feriha Koydum oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Metin Çekmez, Leyla Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Barış Kılıç, Murat Onuk, Neşem Akhan, Sedef Şahin, Onay Kaya, Feyza Civelek gibi isimler yer aldı.

Dizinin ikinci sezonunda, Hazal Kaya dahil birçok oyuncunun ayrılması dolayısıyla oyuncu kadrosuna; Zeynep Çamcı, Beril Kayar, Gizem Karaca, Furkan Andıç ve Uğur Karabulut gibi isimler dahil oldu.

Öte yandan bu ayrılıkların ardından dizinin adı 'Emir'in Yolu' olarak değiştirildi.

Adını Feriha Koydum nerede çekildi, merak konusu oldu. Dizinin çekimleri Beykent Üniversitesi'nde, stüdyoda ve Etiler Aksoy Apartmanı'nda gerçekleştirildi.

hazal-kaya-adini-feriha-koydum-hazal-kaya-27955612-2560-1536.jpg

ADINI FERİHA KOYDUM KONUSU NE?

Etiler'de lüks bir apartmanda yaşayan kapıcı kızı Feriha ve annesi Zehra'nın, yaşadıkları koşulların tüm elverişsizliğine karşı verdikleri mücadele ve tam bir varoluş savaşı.

Üniversite, anne kızın geleceğe yönelik hayallerinin kilit noktasıyken, Feriha'nın ilkokuldan sonra okumayan ikizi Mehmet ve tabiatı gereği kaderci bir adam olan babası Rıza ise, onlarla aynı heyecanı duymaz. Mehmet, Feriha'yı içten içe kıskanırken bir yandan da ikizinin içindeki heveslerin, 'yukarının' şatafatlı hayatına duyduğu özlemin de farkındadır.

Feriha'nın hayatında ise, üniversite hedefi dışındaki en önemli şey ise 'yukarıda' oturan ve üvey annesi ile problemli bir ilişkisi olan Cansu'dur. Cansu da Feriha gibi sınav sonuçlarını beklemektedir. Sonunda büyük gün gelir. Seçkin bir özel üniversiteden burs alan Feriha'nın üniversiteye attığı adım ise onu bambaşka bir hayatın içine sokacaktır.

mv5bmzy2ywfhmtitndc5nc00oddmlthlztktotfkndfhzwi1owfkxkeyxkfqcgdeqxvynzu2ntuxodk-v1.jpg

Okulun renkli simaları Feriha'nın dikkatini çekerken, o da bir anda okulun ve cemiyet hayatının yakışıklı playboyu Emir Sarrafoğlu'nun takibine girer. Üzerinde Cansu'nun elbiseleri ile okula giden ve Etiler'de oturan Feriha görünürde onlardan farksızdır. Feriha, bu suni benzerliklerin tadını çıkarırken, babasının okula yaptığı ani bir ziyaret ise genç kızın, hayatını değiştirecek yalanlarla dolu bir dünya kurmasına sebep olacaktır.

Feriha, Emir'in ilgisini çekmesi ile uzun zamandır Emir'e karşı dile getirmediği duygular içinde olan Hande'nin de hedef tahtasına geçerken, tek bir küçük yalan yeni yalanlara gebedir. Yalanlar birbirini kovalarken, Feriha'nın attığı yanlış bir adım ise küçük kapıcı dairesinin ortasında patlayacak pimi çekilmiş bir bomba haline gelir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN