AK Parti'den Ermenistan tepkisi: Destekleyenler katliamların suçlusudur

AK Parti'den Ermenistan tepkisi: Destekleyenler katliamların suçlusudur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın sivilleri öldürmesine sessiz kalanlara sert çıktı: Ermenistan'ı destekleyenler katliamların asıl suçlusudurlar.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın haydut devlet gibi davrandığını belirterek, "Ermenistan'ı destekleyenler ise katliamların asıl suçlusudurlar." ifadelerini kullandı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırılarına ilişkin şunları kaydetti:

"ERMENİSTAN SAVAŞMIYOR, SERİ KATİL GİBİ CİNAYET İŞLİYOR"

"Libya'da toplu mezarların arkasında olanlar, Azerbaycan toprağındaki sivillerin öldürülmesinin de arkasındalar.

Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. Ermenistan'a destek verenler geçmişte Avrupa'nın yaşadığı acıları başka coğrafyalara yaşatmaktan çekinmiyorlar. Ermenistan savaşmıyor, seri katil gibi cinayet işliyor."

GENCE'DE ÜST ÜSTE KATLİAM

Azerbaycan ordusu, 27 Eylül'de Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırılarına karşı harekete geçmişti. 

Karşı saldırı başlatan Azerbaycan daha sonra Moskava'da Ermenistan ile masaya oturmuş ve ateşkes kararı almıştı. Ermenistan'ın kanlı saldırıları nedeniyle ateşkes fiilen devreye girmemişti 

Ermenistan güçleri, 10 Ekim'de Azerbaycan'ın Gence kentini füzelerle vurmuş, saldırıda 10 kişi ölmüş, 35 kişi yaralanmıştı.

Dün gece yine Ermenistan ordusu Gence'yi hedef almıştı. Saldırıda aralarında çocukların da olduğu 13 kişi hayatını kaybetmiş, 50'den fazla kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN