Akademisyen ve lisansüstü öğrenciler için ücretsiz seminer

Akademisyen ve lisansüstü öğrenciler için ücretsiz seminer

Akademisyenlerin ve lisansüstü öğrencilerin merakla beklediği “Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri", İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık kurumunun ev sahipliğinde online olarak 24 Nisan tarihinde saat 20.00’de başlıyor.

Türkiye'nin en aktif online istatistik eğitimi veren kurumu olan İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık, Uzman İstatistikçi ve Eğitmen Ezgi Pasin’in moderatörlüğünde ücretsiz “Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri” semineri düzenliyor. 

Konuşmacı koltuğunda yer alacak olan İSTAR Araştırma Kurucu Ortağı ve Nicel Araştırmalar Takım Lideri Murat Bayazıt, Pandemi süreciyle birlikte araştırmacılar özelinde önemi artan online veri toplama tekniklerinden ve süreçlerinden bahsedecek.

whatsapp-image-2021-04-06-at-16-08-50.jpg

Seminere ücretsiz olarak https://www.istardanismanlik.com/kursTalep linki üzerinden giriş yapıp eğitim türü sekmesinden “Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri”ni seçerek kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

“Online Anket Formu Hazırlama ve Veri Toplama Yöntemleri Semineri” kapsamında İSTAR Araştırma & Eğitim 5 kişiye de ücretsiz olarak istedikleri 1 eğitimi hediye etmeye hazırlanıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN