Akçakoca'da plajlar doldu taştı

Akçakoca'da plajlar doldu taştı

Hava sıcaklığının artması ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. 17 km uzunluğundaki sahili ile Akçakoca'da hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı. Sıcaktan bunalanlar Akçakoca’nın Akkaya plajından başlayarak Çayağzı, Karayolları, Akevler, Mavi Bayraklı Çuhallı, Çınaraltı, Değirmenağzı, Mavi Bayraklı Kale ve Kadınlar Plajı, Edilli Plajı, Kalkın Plajı, Paşalar Plajı ile Karaburun Plajı ve Melenağzı Plajlarını doldurdu.

Hafta sonu tatilini yapmak isteyenlerin tercihi Batı Karadeniz’in incisi Akçakoca sahilleri oldu. Tatilciler, havaların çok sıcak olmasına rağmen, Akçakoca’da serin sularında kendilerinin serinlediklerini söylediler. Vatandaşlar sahillerden çok memnun olduklarını belirterek ’’Mükemmel plajlar çok rahatız, çok kalabalık ama güzel. Deniz serin ve Akçakoca’dan memnunuz’’ ifadelerini kullandılar.

30 KİLOMETRE SAHİLİ BULUNUYOR

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’nın Karadeniz'e kıyısının 30 km sahili olduğunu fakat bunun 17 km si kumsallık alan olduğunu belirterek "Kumumuz çok ünlü bir kum. Ayrıca, Akçakoca İstanbul ve Ankara’nın tam ortasında.Tatilcilerin Akçakoca'ya gelmesinden memnunuz’’ diye konuştu.

17-07/10/2

Akçakoca’da her plajda cankurtaranlık hizmetlerinin geçen yıllara oranla sıklaştırıldığı 17 km alanda her türlü teknik donanımla hizmet verildiğinde gözlemlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN