Akrep dizisi nerede çekiliyor?

Akrep dizisi nerede çekiliyor?

Star TV’de yayınlanan 1441 Productions yapımı dizi Akrep, zengin kadrosu, farklı konusuyla birlikte ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Öyle ki Akrep dizisinin çekildiği yerler bile izleyenlerde merak uyandırıyor.

Gökçen Usta’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Erkan Birgöre’nin senaristliğini yaptığı Akrep, Demet Akbağ, Evrim Alasya ve Bekir Aksoy gibi usta isimleri bir araya getirdi. Akrep'te Perihan, Ferda, Merve'nin hayatını konu alıyor.

AKREP DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan film platolarında yapılan Akrep dizisinin çekimlerinin bazı sahneleri ise Büyükçekmece gölünde, bazıları da Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan platolarda çekiliyor.

AKREP DİZİSİNİN KONUSU NE?

Perihan Emgen (Demet Akbağ); torunları, kızı ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadıyla seneler içerisinde kelimenin tam manasıyla tırnaklarıyla kazıya kazıya kurduğu konforlu, rahat ve iktidarlı bir hayat yaşıyor. Bir gece karakoldan gelen telefonla hepsinin hayatı sonsuza kadar değişiyor. 

Kızı Berna’nın ölüm haberi geliyor. Demir parmaklıklar arkasında karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini paylaşan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) de bir mahallede kuaför işletiyor, ancak Perihan’ın sahip olduklarının peşine düşüyor…

Karakoldan gelen telefonla Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi giren Ferda, Perihan’ın kızı, damadının da kız arkadaşıdır. Henüz bir yaşındaken terk ederek gittiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olacaktır. Ferda’yı hapishaneden kurtarmak adına dinleyen Ayşem’in ise Ferda’nın ve kızı Merve’nin(Müge Su Şahin) hayatına girmesi an meselesidir.

akrep-dizisi-nerede-cekiliyorr.jpg

Emgen Ailesi’nin torunları Şahin (Taha Baran Özbek), Duru (Aslı Melisa Uzun) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Ferda ve Perihan’ın savaşının ortasında kendilerini bulur. Bu savaş, Ferda’nın komşusu Aras (Yusuf Çim) ve İpek’in (Esila Umut) ve hayatını da bütünüyle değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına kalacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN