Akşener'den tartışılan tweet'e cevap: Beğenmediler, saygı duyuyorum

İYİ Parti lideri Akşener, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tartışılan 8 Mart tweet'i ile ilgili konuştu: İmamoğlu'nun attığı tweet'i, bizim arkadaşlarımızın çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajı hakkında konuştu.

Akşener şunları kaydetti: "Sayın İmamoğlu'nun tweet'i, hem de sayın Yavuz Ağıralioğlu'nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan, hürriyetçilik ilkesi çerçevesinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı.

Sayın İmamoğlu'nun attığı tweet'i, bizim arkadaşlarımızın çoğunluğu beğenmedi. Fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum."

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı ve Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı aynı tweet'te etikeyerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamıştı.

Paylaşıma İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'ndan tepki gelmişti.

Twitter'dan mesaj paylaşan Ağıralioğlu "Anneleri yıllardır evlatsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN