AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ersin Tatar'a saldırıya tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Ersin Tatar'a saldırıya tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İngiltere'de bir üniversitede öğrencilere konferans vermeye giden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sözlü saldırıya tepki göstererek, “Londra’da KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konvoyunun önünü keserek ‘Kıbrıs Rum’dur, Tatar’a ölüm’ sloganı atan faşistlerin tavrını lanetliyoruz” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Londra’da KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konvoyuna yönelik saldırı girişimine tepki gösterdi.

Sözcü Çelik, “Londra’da KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın konvoyunun önünü keserek ‘Kıbrıs Rum’dur, Tatar’a ölüm’ sloganı atan faşistlerin tavrını lanetliyoruz. İngiliz makamları Kıbrıs Türk Devleti’nin cumhurbaşkanı olan Sayın Tatar’ın güvenliği konusunda azami titizliği göstermelidir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN