Yüksek faturayla başı dertte olanlara güzel haber: Bunu yapan 150 TL indirimi kapacak!

Yapı Kredi, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL hediye verdiğini açıkladı. Mart ayına kadar kampanya başvurularını alan Yapı Kredi, başvuru şartlarını açıkladı. İşte, Yapı Kredi otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası başvuru sayfası...

Bankaların elektrik, su, doğal gaz, telefon faturalarına yönelik düzenlediği kampanyaları son dönemde ilgi büyüyor. Yapı Kredi Bankası, otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşların hesabına 150 TL değerinde ödül tanımlıyor.

Müşterilerine yönelik özel kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yüksek faturalar nedeniyle dert yananlara bir nebze nefes aldırıyor. Faturasını Yapı Kredi üzerinden otomatik olarak ödeyen vatandaşlar 150 TL kazanacak.

YAPI KREDİ'DEN OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINA 150 TL HEDİYE

Müşterilerinin 10 Mart 2023 tarihine kadar verecekleri otomatik fatura ödeme talimatları için toplamda 150 TL puan hediye edecek Yapı Kredi, yeni kampanyasına ilişkin açıklama yaptı.

Kampanyaya katılım için TALİMAT yazıp, 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470'e SMS mesaj göndermek gerekiyor.

Yapı Kredi, kampanya kapsamında kazanılacak ödüllere ilişkin şu duyuruyu paylaştı:

"11 Şubat - 10 Mart 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye! Üstelik kredi kartınızdan verdiğinizde yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanın."

YAPI KREDİ OTOMATİK ÖDEME KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Şubat ile 10 Nisan 2023 tarihleri arasında en az bir kez otomatik ödeme yapılması gerekiyor. Ayrıca otomatik ödeme talimatlarının kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması şart.

Kampanya kapsamında kazanılan puanları 15 Nisan 2023 tarihinde müşterilerine aktaracak Yapı Kredi Bankası, bu aktarım için kişinin bu tarihte açık kredi kartı ya da banka kartının olması gerektiğini bildirdi.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece biri ödül kazanacak.

Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatlarına ödül verilecek.

YAPI KREDİSİ OTOMATİK FATIRA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler

Depremzedeleri taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var
Depremden sonra başladı, 18 gündür tütüyor: Dumanın sebebi belli oldu
İmamoğlu'ndan afet bölgesi için uyarı: Hafriyat dökümü aceleye getiriliyor

Güncel Haberleri