Emekliler zil takıp oynayacak! Listede adı-soyadı olanlar bu ay çift maaş alıyor!

Emekliler zil takıp oynayacak! Listede adı-soyadı olanlar bu ay çift maaş alıyor!

Milyonlarca emekli her ay devletten emekli aylığı alıyor. Emekliler maaşlarını kamu veya özel fark etmeksizin istedikleri bankadan çekebiliyor. Bankalar da emekli vatandaşları müşterileri yapabilmek için birçok özel fırsat sunuyor. İşte, bankaların emeklilere özel kampanyaları...

Bankalar, Türkiye'deki 13 milyon 700 bin emekli vatandaşı müşterileri yapmak için promosyon ve kredi kampanyaları düzenliyor.

Emeklilere düşük faiz imkanı ve yüksek vade imkanı sağlanıyor. Emekliler aylıklarının 10 katı kadar kredi kullanabiliyor.

Özel ve kamu bankalarının bu kampanyalarından faydalanmak isteyen emeklilerin, maaşlarını üç yıl boyunca ilgili alma bankadan alma sözü vermeleri gerekiyor.

BANKALARDAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYALARI

Albaraka Türk ve Kuveyt Türk bankaları, emekli müşterileri için özel fırsatlar sunuyor. Bankalar tarafından emeklilere hızlı onay süreci ile beraber 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. Vade oranı en az 24 ay, en fazla ise 36 ay olarak belirlendi.

Akbank ise müşterisi olan emeklilere yüzde 0 faiz ile 10 bin TL nakit avans imkanı sunuyor. Kampanyaya Akbank mobil uygulamasından erişmek de mümkün.

Denizbank da emekliler için özel kredi imkanı sunuyor. Emekli olan vatandaşlar için farklı ve avantajlı kampanyalar sağlayan Denizbank, faizsiz ve nakit avans desteği sağlıyor. Ayrıca emekliler 5 bin TL'ye kadar avans limit kullanabilme hakkı veriliyor.

Bankaların emeklilere sunduğu avantajlar ve kampanyalar için ilgili bankanın internet sitesini ziyaret edin ya da şubeye giderek müşteri temsilcisiyle görüşün. Maaş taşıma işlemini ise e-Devlet üzerinden yapmak mümkün.

4A EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA BAŞVURU SAYFASI

4B EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA BAŞVURU SAYFASI

4C EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN