Enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna yaşadıklarını anlattı: Vazgeçmek istemedim

Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazdan 248 saat sonra çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in tedavisi sürüyor. Yaşadıklarını anlatan Aleyna Ölmez “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu" dedi. Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Atabey Apartmanı'nın enkazından 248. saatte, çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in tedavisi Ankara'da devam ediyor. Yaşadıklarını ve duygularını anlatan Ölmez, durumun zor bir süreç olduğunu söyledi. Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim" ifadelerini kullandı.

Ölmez, Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi. İyi ve gururlu hissettim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor” diye konuştu.

dsfdsfsd.png

"SEVİNCİ VE HÜZNÜ AYNI ANDA YAŞIYORUZ"

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın tekrar ziyaret edelim. Allah dua eden herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN